home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prošle godine su se pojavile informacije da Lamborghini namerava da poveća svoju proizvodnju na 3.000 automobila godišnje, a kako bi to i ostvario u planu je proširenje ponude.

 (Dalje)Po poslednjim vestima, BMW-ova nova serija 3 u Gran Turismo izdanju će se na tržištu pojaviti u martu sledeće godine.

 (Dalje)

Jedna od premijera na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu bio je i Focus sa novim 1.0 EcoBoost trocilindričnim benzinskim motorom sa turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem, koji će se u prodaji na evropskom tržištu naći tokom sledećeg meseca.

 (Dalje)

DS linija modela osvojila je Grand Prix za dizajn za svoj jedinstven stil prilikom 27. Međunarodnog Festivala Automobila. Na taj način, nagrađena je odlučnost koju je Citroen pokazao, a kupci u velikom broju oduševljeno prihvatili.

 (Dalje)

Chrysler Group poslednjih 18 meseci proizvodi 3,6 litarske Pentastar V6 benzinske agregate, a u tom periodu su proizveli čak milion komada. Pentastar se proizvodi u dve fabrike, smeštene u Michiganu i Saltillu.

 (Dalje)

Senner Tuning BMW Z8

30 Jan 2012 - 17:07 Tuning Link

BMW-ov Z8 (pojavio se i u Džejms Bondu filmu kada je tajnog agenta 007 glumio Pirs Brosnan) se ne proizvodi već godinama, ali je Senner Tuning ipak pripremio novi kit za njegovo doterivanje.

 (Dalje)

PSA Peugeot Citroën je počeo proizvodnju modela Peugeot 208 u svojoj fabrici u Poissy-u. Ukupno ulaganje u Francuskoj u ovo najveće lansiranje iznosi 600 miliona evra. Philippe Varin, predsednik PSA Peugeot Citroëna, dao je signal za početak proizvodnje Peugeota 208.

 (Dalje)

BMW će po nekim informacijama početkom marta na Salonu automobila u Ženevi predstaviti i novi M6 Coupe (čija prodaja treba da počne na leto), a u pripremi su i M6 Cabrio i M6 Gran Coupe.

 (Dalje)

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. je već četvrtu godinu za redom na prvom mestu po prodaji luksuznih vozila u Srbiji. Sa ukupno je prodatih 698 vozila u 2011. godini, udeo na tržistu Mercedes-Benz vozila u premijum segmentu iznosi 38,6 procenata.

 (Dalje)Kradljivci automobila opremljeni su najmodernijim alatima uz čiju im je pomoć dovoljno nekoliko sekundi da završe posao.

 (Dalje)

Fiat C-Medium za Kinu

30 Jan 2012 - 12:17 Top secret Link

Prema pisanju kineskih sajtova, Fiat za tamošnje tržište priprema novu limuzinu koja će se pojaviti u trećem kvartalu ove godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 45 46 47  Sledeći»