home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada je Ford predstavio globalni Focus Amerikancima sredinom prošle godine, plan je bio jedan – unaprediti jedan od omiljenih izbora kupaca u automobil koji će konkurisati za sam vrh.

 (Dalje)2012 Fiat Strada

28 Jan 2012 - 09:26 Noviteti Link

Fiat će sledeće nedelje u Italiji početi sa prodajom unapređene verzije svog pick-up modela Strada, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Lingenfelter je promovisao dva nova tjuning paketa za novi Chevrolet Camaro, i to Signature Series 1 i Signature Series 2.

 (Dalje)

Mercedes-Benz M-klase najbolje je off-road vozilo, dok je supersportski SLS AMG Roadster najbolji kabriolet. To su rezultati ankete koju su među čitaocima sproveli stručnjaci poznatog i cenjenog nemačkog automobilskog magazina Auto Motor und Sport.

 (Dalje)

Čak četiri modela marke Škoda našli su se među nagrađenim u konkurenciji za "Najbolji automobil 2012" izbora stručnog magazina Auto Motor und Sport (AMS): mesto na vrhu srednje klase vozila je, prema oceni čitalaca, i ove godine rezervisano za Superb.

 (Dalje)

Čitaoci nemačkog auto magazina Auto Motor und Sport (AMS) izabrali su "Najbolje automobile 2012". Ukupnu pobedu u kategoriji "malih vozila" odneo je Audi A1, dok je Audi A4/A5 titulu najboljeg stekao u svojoj kategoriji srednje klase automobila.

 (Dalje)

Prošle godine Toyota je objavila ambiciozni plan da poveća prodaju hibrida na američkom tržištu iako je model Prius u tom momentu držao oko 50% prodaje svih hibrida.

 (Dalje)

Američki proizvođač vozila Ford je objavio da je profit kompanije u 2011. godini iznosio 8.8 milijardi dolara, što je najbolji rezultat još od 1998. godine.

 (Dalje)

I pored razočarajuće prodaje od samo 17,974 primeraka u 2011. godini (pad za 38%), Honda ne odustaje od svog modela Crosstour.

 (Dalje)

Nije tajna da Audi priprema kabriolet verziju svog modela A1 koja bi na tržištu trebalo da se nađe do sledećeg leta.

 (Dalje)

Italijanski Carrozzeria Castagna priprema još nekoliko novih varijanti malog Fiata 500.

 (Dalje)General Motors će u junu ove godine na južnoameričkom tržištu predstaviti novi Chevroletov MPV model, nazvan Spin.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 45 46 47  Sledeći»