home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vlasnik Land Rovera je deo njegove proizvodnje već prebacio u Indiju. Tamo Tata Motors u svojim postrojenjima već proizvodi Freelandere namenjene azijskom tržištu, a u skoroj budućnosti njemu će se tamo pridružiti i novi Defender.

 (Dalje)Nakon limuzine sa četiri vrata i hatchbacka sa pet vrata, porodici Chevroletovog Cruza će se pridružiti i praktičniji karavanski Cruze SW.

 (Dalje)

Delta Motors je u svoju ponudu uvrstio  sasvim novu uslugu: BMW Premium Selection – prodaju sertifikovanih korišćenih vozila.

 (Dalje)

Inženjeri koji su radili na novom Chevrolet Malibuu su pre svetskog predstavljanja prošli milion milja (1,6 miliona kilometara) testiranja na putevima. Toliko se, naime, skupilo u 22 meseca test vožnje na šest kontinenata.

 (Dalje)

Svake godine, svetsko tržište automobila proguta više automobila nego godinu dana ranije. Istovremeno, ne bude ih reciklirano, ispresovano ili na neki drugi način uništeno ni približno toliko.

 (Dalje)

Renault Clio je prethodne godine bio najprodavaniji automobil u Francuskoj, sa ukupno 158.006 novoregistrovanih primeraka.

 (Dalje)Ukrajinski ZAZ obavlja poslednje pripreme za serijsku proizvodnju svog novog modela ZAZ Vida.

 (Dalje)

Iz Renaulta stižu vesti da bi ove jeseni na tradicionalnom Salonu automobila u Parizu mogli da predstave modernu verziju sportskog modela Alpine 110.

 (Dalje)

Kia Motors Manufacturing Slovakia fabrika u Žilini je danas proslavila proizvodnju jubilarnog, milionitog automobila.

 (Dalje)

Nemački PP-Performance je pripremio kit za pojačanje novog BMW-a M5 koji u njhovoj verziji raspolaže sa više od 600 konja.

 (Dalje)

Hyundai Elantra je na upravo završenom sajmu automobila u Detroitu dobila nagradu ''2012 North American Car of the Year''. U oštroj konkurenciji i posle glasanja velikog broja akreditovanjih novinara automobilskih magazina i sajtova na teritoriji SAD za automobil godine u SAD progašena je Hyundai Elantra.  

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 45 46 47  Sledeći»