home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Grčki parlament dozvolio je povratak automobilima na dizel na ulice Atine i Soluna, gde su vozila na taj pogon zabranjena pre 20 godina zbog atmosferskog zagadjenja.

 (Dalje)Chang’an Yuexiang 100 je kineski sedan koji će premijeru imati u aprilu na Salonu automobila u Pekingu, dok će prodaja na tržištu najmnogoljudnije zemlje sveta startovati u junu.

 (Dalje)

Sudeći po informacijama koje stižu iz Detroita, nove generacije modela Chrysler 200, Dodge Avenger, kao i Jeep Compass i Liberty će se proizvoditi na istoj platformi na kojoj je nedavno predstavljen novi Dodge Dart.

 (Dalje)

VIDEO: Dacia Lodgy

25 Jan 2012 - 00:30 Video Link

Nešto više o Daciji Lodgy možete pročitati OVDE.Berlinska policija predstavila je svoju flotu ekoloških patrolnih vozila, a deo su programa nazvanog ‘Initiative 120′, kome je cilj spustiti CO2 zagađenje ispod 120 g/km.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Jedan od 20, ikada proizvedenih „lamborgini reventona“, našao se u oglasima. Pored toga što zaista izgleda neverovatno, ovaj automobil u sebi krije i V12 motor, ima 650 „konja“

 (Dalje)

Toyota Prius je juče osvojio drugo mesto kao „Automobil budućnosti” na ovogodišnjoj dodeli „ADAC Golden Angel” („ADAC Zlatni anđeo”) nagrada. Time je ponovljen uspeh od prošle godine, kada je Toyota Auris Hybrid osvojio nagradu u istoj kategoriji, što još jednom potvrđuje da je Toyotin Hybrid Synergy Drive sistem tehnologija budućnosti.

 (Dalje)

U subotu, 28.01.2012, u periodu od 10-14 časova posetite Toyota Centar Beograd, Zrenjaninski put 26, i upoznajte se sa akcijom „Staro za novo“.

 (Dalje)

Najbrža limuzina na svetu, modifikovani Ferrari koji može da dostigne brzinu od 273 km/h, mogla bi izgubiti svoje ime zbog tužbe kojom preti italijanski proizvođač luksuznih automobila.

 (Dalje)

Nemački PG (poznat po proizvodnji električnih bicikala) je predstavio i novi električni automobil Elektrus koji se bazira na Lotusu Elise.

 (Dalje)

Ponudu vozila sa posebnim cenama pogledajte OVDE.

 (Dalje)

Audi je najcenjenija kompanija u Nemačkoj, prema rezultatima nezavisnog istraživanja Manager magazina. Magazin je nedavno objavio u Hamburgu da je kompanija zauzela najbolju poziciju u istraživanju “Imageprofile” u odnosu na 170 kompanija iz deset poslovnih oblasti.

 (Dalje)

Svaki 10. vozač ignoriše saobraćajne znakove na autoputu, svaki treći se na putevima koje ne zna zbuni pa prati auto ispred sebe, a greška je i u vozačima i znakovima.

 (Dalje)

U slučaju da se predviđanja o ceni od 200 dinara i ostvare, na osnovu jednostavne matematike, na pumpi biste za novčanicu od 1.000 dinara mogli da sipate svega 5 litara benzina.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 45 46 47  Sledeći»