home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Broj subaruovih kupaca koji su otkrili prednosti kombinacije "dizel-tehnologije" i "bokser-filozofije" konstantno raste. Tokom prošle godine preko 50 procenata kupaca novih Subaru automobila izabralo je upravo ovu dobitnu kombinaciju.

 (Dalje)VIDEO: Huet Brothers Coupe

31 Jan 2012 - 13:06 Video Link

Holandska kompanija Huet Brothers najavljuje svoj novi Coupe koji će po sadašnjim informacijama od 0 do 100 km/h ubrzavati za manje od 6 sekundi, a trošiće samo 3,8 litara goriva na 100 km. Više detalja tek sledi.Već je bilo dosta reči o novim modelima Dacije (kao što su mali gradski automobil Citadine i MPV Lodgy), ali rumunska marka (u vlasništvu francuskog Renaulta) će do 2017. godine predstaviti još nekoliko novih i odnovljenih modela.

 (Dalje)

Aktuelni Smart Fortwo je doživeo još jedno manje doterivanje pre nego što se na sceni pojavi njegova potpuno nova generacija.

 (Dalje)

Objavljena je prva teaser slika dugo najavljivane nove generacije Vipera, u čijem imenu više neće stajati Dodge, već se se jednostavno zvati SRT Viper.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, Kina najavljuje ukidanje mera za podršku investicija proizvođačima stranih automobila, ali oni, uprkos tome, nastavljaju da ulažu u tu zemlju.

 (Dalje)Ford Fiesta facelift

31 Jan 2012 - 08:44 Top secret Link

Aktuelna Fiesta se na tržištu nalazi od 2008. godine, a imajući u vidu sve jaču konkurenciju i najavu novih modela u ovom segmentu (Peugeot 208 je već predstavljen a tokom ove godine stiže i Renault Clio IV), Ford priprema osveženo izdanje svog predstavnika u B segmentu.

 (Dalje)

Predsednik Evropske komisije Jose Manuel Barroso prvi je isprobao automobil Hiroko. Mali gradski dvosed pokreće elektromotor, a uz pogon na sva četiri točka, glavna karakteristika je sklapanje u kapsulu poput dečjih kolica.

 (Dalje)

Ovogodišnji ženevski salon automobila izuzetno je važan za BMW. Tamo će ovaj bavarski proizvođač predstaviti velik broj noviteta koje je marljivo završavao poslednjih nekoliko meseci. Uz revidirani X6 i novu M Performance gamu BMW će u Ženevi otkriti i doteranu seriju 7.

 (Dalje)Škoda je juče u fabrici Kvasiny u Češkoj proslavila proizvodnju svog 14-milionitog automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 45 46 47  Sledeći»