home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na jubilarnom, 80-tom, održavanju trke 24 časa Le Mana, Audi će nastupiti sa čak četiri LMP1 prototipa. Dva automobila će koristiti dizel hibridni pogon, dok će preostala dva prototipa koristiti novu generaciju V6 TDI trkačkog pogonskog agregata.

 (Dalje)Audi je potvrdio da će uskoro u modelima A6, A6 Allroad i A7 Sportback ponuditi novi Biturbo dizel motor.

 (Dalje)

Iako se zvanično predstavljanje očekivalo sledeće nedelje na Salonu automobila u Čikagu, Volkswagen je već sada predstavio 2013 Beetle TDI.

 (Dalje)

Renault je u pojedinim evropskim zemljama ponudio novo, i to Black Edition specijalno izdanje modela Kangoo, u standardnoj i u Maxi varijanti.

 (Dalje)

Kineska kompanija Beijing Auto je svoju verziju stare Mercedesove B klase kineskim kupcima predstavila krajem 2010. godine, a za predstojeći Salon automobila u Pekingu najavljena je i blago doterana verzija.

 (Dalje)

ABT AS5 Audi A5

3 Feb 2012 - 07:46 Tuning Link

ABT Sportsline se posle redizajniranog Audija A4 pobrinuo i za obnovljenu verziju Audija A5 pa je tako pred nama ABT AS5.

 (Dalje)

Mazda je za predstojeći Salon automobila u Čikagu pripremila još jedno specijalno izdanje svog dvoseda MX-5 (Miata) čija je prva generacija svoju svetsku premijeru 1989. godine imala upravo na Salonu u Čikagu.

 (Dalje)

Holden Barina sedan

3 Feb 2012 - 01:17 Noviteti Link

Holden je nakon hatchback verzije australijskim kupcima ponudio i sedan verziju modela Barina, koji je u Evropi poznat kao Chevrolet Aveo sedan, a u Americi kao Chevrolet Sonic.

 (Dalje)

Audi A5 2.0 TDIe

3 Feb 2012 - 00:50 Noviteti Link

Audi je na evropskom tržištu proširio ponudu modela A5 Sportback i A5 Coupe, i to 2.0 TDIe verzijama.

 (Dalje)

Britanski tjuner A.Kahn Design se posle male pauze (kada se bavio doterivanjem Ferrarija 458 Italia, Porschea Panamera i Range Rovera Evoque) ponovo vratio modifikovanju Range Rovera Sport.

 (Dalje)