home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)General Motors je priznao da razvija wireless tehnologiju otkrivanja pešaka koja bi mogla da upozorava vozače o blizini pešaka i biciklista.

 (Dalje)

Autor/izvor: SEEbiz

Hyundai mora da opozove više od 220.000 vozila zbog vazdušnih jastuka, odnosno potencijalne greške na njima.

 (Dalje)

Više o Jaguaru XF Sportbrake možete pročitati OVDE.Ako vas 'svrbi' višak dolara u vašem džepu, tada bi jedna od pametnijih investicija sigurno mogao da vam bude izuzetno redak Mercedes-Benz 300SL Gullwing Coupe iz davne 1954. godine.

 (Dalje)

„Folksvagen” ima prilično agresivnu cenovnu strategiju i zloupotrebljava krizu, jer se trudi, da agresivnim sniženjima, osvoji veće udele na tržištu, tvrdi direktor italijanske automobilske kompanije Serđo Markione tražeći da Evropska komisija pomogne automobilskoj industriji.

 (Dalje)

Meklarenov vozač Luis Hamilton pobednik je trke za Veliku nagradu Mađarske, a ispod njega na postolju se našao Lotusov duo Kimi Raikonen i Roman Grožan.

 (Dalje)

Motoreum iz Ostina u Teksasu trenutno potencijalnijm kupcima nudi izuzetno očuvan primerak BMW-a M1 koji je prešao samo 2.200 milja (3.540 km).

 (Dalje)

Audi SC-1 Concept

29 Jul 2012 - 14:38 Vesti Link

Nakon konačnog peuzimanja Ducatija od strane Audija, nemački proizvođač automobila je saopštio da razmatra razvoj sopstvenog motocikla, uz određenu pomoć italijanskog brenda. Reč je manjem motciklu ili skuteru, koji ne bi baš mogao da se svrsta u prepoznatljive modele Ducatija.

 (Dalje)

I u Rusiji se pešaci dobro preznoje i nauživaju straha pre nego što pređu ulicu. Ipak, povremeno se pojavi neki kulturni vozač koji propusti pešake kada se i najmanje nadaju. Kada se to dogodi lepo je zahvaliti vozaču gestom ili mahanjem ruke, a može i kao ova Ruskinja iz današnjeg videa.

 (Dalje)

Kia K3 (Forte / Cerato)

29 Jul 2012 - 10:32 Noviteti Link

Kia ne miruje i priprema još nekoliko novih modela, a među njima i K3 modelske godine 2013 (na nekim tržištima i kao Kia Forte ili Cerato).

 (Dalje)

NLC Porsche Boxster

29 Jul 2012 - 09:00 Tuning Link

Prilikom nedavnog objavljivanja slika Porsche Panamere Konzept GP-970, nemački NLC (No-Limit-Custom) je takođe najavio da će još tokom ove godine predstaviti i doterani Porsche Boxster.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 44 45 46  Sledeći»