home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Do skoro smo popularnim kuponima (iliti gruponima) plaćali hranu, friziranje, pranje automobila, eventualno ručak, a izgleda da dolaze vremena kada ćemo imati mogućnost da na ovaj način kupujemo i daleko ozbiljnije stvari.  

 (Dalje)Fiat je prijavio pad profita u prvom kvartalu od 23% u momentu dok auto tržište nastavlja u Evropi da se smanjuje, a prihodi u SAD su smanjeni usled očekivanja novih modela. Fiatov EBIT je opao na 618 milina evra u odnosu na 806 miliona evra prošle godine u istom periodu.

 (Dalje)

Dok se Mercedes priprema za promociju potpuno nove S klase (15. maja na specijalnom događaju u Hamburgu), na internetu se pojavila i prva zvanična slika spoljašnjosti nove Mercedesove limuzine.

 (Dalje)

Iako bi poznavaoci cena pomenuta tri automobila teško mogli da poveruju u istinitost ove vesti, zvanični podaci sa severnoameričkih tržišta govore upravo tako - Model S je trenutni rekorder u segmentu električnih vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Iako ima gradske dimenzije, „traks“ tokom vožnje pokazuje svoj SUV karakter

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Kina je zabranila upotrebu vojnih registarskih tablica na vozilima marki BMW, Porsche, Mercedes i na drugim luksuznim automobilima u nastojanju da spreči zloupotrebe i korupciju u kineskoj Narodnoj oslobodilačkoj vojsci.

 (Dalje)

Nakon pet godina poslovanja sa gubicima, Mazda je u fiskalnoj 2012. po prvi put ostvarila profit. Iako japanski proizvođač to nije saopštio, veruje se da najviše zasluga za dobre tržišne rezultate pripada Mazdi CX-5.

 (Dalje)

Treći po veličini američki proizvođač automobila „Krajsler“ u prvom kvartalu izgubio je u neto profitu 65 odsto na godišnjem nivou, zbog pada prodaje u Evropi i lansiranja novih proizvoda.

 (Dalje)

O McLarenu 12C GT Can-Am Edition više OVDE.Jeste da je većini i serijski BMW X6 M dovoljno atraktivan i snažan (i dovoljno skup da ne može svako da si ga priušti), ali kako to već biva, ima i onih koji ipak od svog vozila žele više od fabričkih performansi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 55 56 57  Sledeći»