home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Ove nedelje, po drugi put u Slovačkoj, pred više od 38.000 navijača održale su se trke WTCC šampionata, a dok su u prvoj trci dominirali Hondini vozači, druga trka je pružila znatno više uzbuđenja i preticanja.

 (Dalje)

Volvo silno želi da ima predstavnika u B-segmentu gradskih automobila, međutim za to će Šveđanima trebati partner. Volvo za sada nema čvrste planove pre svega jer sami ne mogu da se upuste u razvijanje platforme, a za sada nisu naišli na firmu koja bi sa njima delila troškove.

 (Dalje)

Otac devetogodišnjeg dečaka koji je prikazan na video snimku objavljenom na internetu kako upravlja Ferrarijem u jednom indijskom gradu identifikovan je i uhapšen, objavio je list Times of India.

 (Dalje)

Plug-in hibridna verzija Mitsubishijevooig novog Outlandera se trenutno prodaje jedino u Japanu, ali i tamo je prodaja obustavljena jer je zabeleženo nekoliko slučaja zapaljenja njegovih baterija. Mitsubishi je sada otkrio razlog zbog koga su baterije Outlandera izazivale požar i proizvodnja ovog plug-in hibrida će uskoro ponovo krenuti.

 (Dalje)

Vlasnik ste Volkswagen Jette proizvedene između 2000. i 2004. godine? Želite da promenite svog ljubimca? Ako je tako, zašto mu onda ne biste dali potpuno novi izgled?

 (Dalje)

VIDEO: 2013 Kia Optima

29 Apr 2013 - 08:20 Video Link


VIDEO: 2013 Honda Civic

29 Apr 2013 - 07:34 Video Link


Bivši Benettonov i Renaultov šef tima Flavio Briatore nema nameru da se vraća u Formulu 1, a kao i uvek razlog je isključivo finansijske prirode.

 (Dalje)

Osvojite vožnju Fiat 500L automobilom na nedelju dana i fotoaparat tako što ćete napraviti najviše tri fotografije vas i Fiat 500L modela i poslati ih kroz Facebook aplikaciju “Fiat 500L uvek i svuda”.

 (Dalje)

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

Velika borba, sjajne vožnje i neverovatno brojna publika, obeležili su IV beogradski FAM reli - Trofej Mirko Martinović. Nakon dva dana vožnje, pobednik u vožnji za Šampionat CEZ , otvorenom prvenstvu Srbije i prvenstvu Hrvatske je hrvatski predstavnik Juraj Šebalj.

 (Dalje)

VIDEO: Audi S3 vs BMW i8

28 Apr 2013 - 20:41 Video Link

Ekipa iz holandskog Autobloga je tokom testiranja Audija S3 na nemačkom Autobanu naišla na prototip novog BMW-a i8.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, srpski automobilista Dušan Borković nije povređen u udesu tokom prve trke drugog vikenda takmičenja u Evropskom kupu turing automobila (ETČ) danas u Slovačkoj.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 55 56 57  Sledeći»