home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes je danas i zvanično promovisao modernizovani Sprinter modelske godine 2014, čije isporuke kupcima počinju u septembru.

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, operativni profit češke fabrike automobila „Škoda auto“ pao je u prvom tromesečju ove godine bezmalo za polovinu, na 112 miliona evra, sa 209 miliona evra u prva tri meseca prošle godine.

 (Dalje)

Izvor: Vrele Gume

Verovatno se radi o najavi sledeće industrijske revolucije ali polako i sigurno, 3D štampanje širi svoje prisustvo u sve šira polja proizvodnje. Sada se čini da će najviše benefita od 3D štampanja u industriji imati ona grana koja je i pokrenula čitavu revoluciju velikoserijske proizvodnje – automobilska industrija.

 (Dalje)

Izvor: B92.net

Iako je dizel gorivo u SAD godinama bilo rezervisano uglavnom za pogon teretnih vozila, sve više Amerikanaca odlučuje se za kupovinu putničkih automobila sa dizel motorima.

 (Dalje)


Iako je budućnost Alfa Romea prilično neizvesna (podsećamo da se navodno vode pregovori oko prodaje Alfe Audiju), iz te kompanije redovno dolaze vesti o novim modelima koji bi trebalo da pojave u narednih par godina.

 (Dalje)

Rolls-Royce je i zvanično potvrdio da će se u njhovoj ponudi naći i kabriolet verzija nedavno predstavljenog coupea Wraith (o Wraithu više OVDE).

 (Dalje)

Vlasnik ekipe Red Bul Austrijanac Ditrih Matešic otkrio je da će vozačima njegove ekipe u nastavku sezone biti dozvoljeno da se slobodno nadmeću bez komandi iz boksa, a pričao je i o budućnosti Marka Vebera u njegovom timu.

 (Dalje)

Ranije objavljeni članak o 2014 Subaru WRX STI modelu možete pročitati OVDE.Japanska Honda Motor Co.Ltd., saopštila je da je pokrenula prvi proces za ponovnu upotrebu retkih metala izdvojenih iz nikl-metal hidridnih baterija za proizvodnju novih nikl-metal hidridnih baterija kroz proces reciklaže retkih i dragocenih metala.

 (Dalje)

ABS Show - 259. emisija

29 Apr 2013 - 14:06 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 259 možete pogledati:
- PRESS MILOVAN VESNIĆ
- TEST HONDA CIVIC
- PETROL Q MAX
- CITROEN TUBIK
- NAJAVA MOTO TRKE – VELIKA NAGRADA ZEMUNA U MOTOCIKLIZMU
- VESTI  

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Folksvagen (VW) će sačuvati fabrike u Evropi, uprkos ne tako sjajnim ekonomskim okolnostima kojima kompanija pokušava da se prilagodi, izbegavajući, pre svega, otpuštanje stalno zaposlenih, izjavio je predsednik uprave kompanije Martin Vinterkorn.

 (Dalje)

Nedavno obnovljeni Renaultovi modeli Scenic i Grand Scenic su se na francuskom tržištu pojavili u novoj specijalnoj ediciji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 56 57  Sledeći»