home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Kineski mediji javljaju da Ford prprema novi SUV za kinesko tržište, za sada poznat pod kodnom oznakom U375.

 (Dalje)Rolls-Royce je jedan od brendova čije modele možete nabrojati na prste jedne ruke. Svaki Rolls-Royce je pravo remek-delo za čiju proizvodnju su potrebna dva meseca. To je naravno samo jedan od razloga zbog čega Rolls-Royce, čiji su automobili sinonim luksuza, u ponudi ima tek tri modela i nekoliko njihovih verzija. Ta gama bi u skoroj budućnosti trebalo da bude proširena crossoverom o čijem dolasku se priča već godinama.

 (Dalje)

Jari Mati Latvala posle drugog dana Relija Akropolis nalazi se na prvom mestu. Iako je danas startovao kao treći on je uspeo da iskoristi probleme pre svega Jevgenija Novikova i potom Danija Sorda i današnji dan završi kao prvoplasirani.

 (Dalje)

VIDEO: 2013 Mazda CX-9

1 Jun 2013 - 22:30 Video Link


VIDEO: 2014 Mazda CX-5

1 Jun 2013 - 21:45 Video Link


Audi A7 Hydrogen

1 Jun 2013 - 21:00 Vesti Link

Vodonik je uvek bio odlična alternativa fosilnim gorivima pa zato ne čudi razvoj automobila sa gorivim ćelijama čiji je nusprodukt čista voda. Do sada je BMW napravio odlučne korake napred što je nateralo Mercedes i Audi da krenu sličnim putem.

 (Dalje)

Međunarodna automobilistička federacija zbog ilegalnog testiranja Pirellijevih guma istražuje i Ferrari.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, vozači "audija" prevariće svoje partnere pre nego vozači drugih marki automobila, pokazalo je jedno istraživanje.

 (Dalje)

Izvor: Večernji list / B92

Početak ekonomskog oporavka istočnog suseda zahvaljujući proizvodnji fjiata 500L, piše zagrebački Večernji list

Pod naslovom "Iz srca Šumadije: Legendarni Fićo osvaja i Ameriku", ovaj zagrevbački dnevnik piše kako su "Srbi Italijanima besplatno dali zemljište, oslobodili ih naknada i izdali građevinsku dozvolu za jedan dan".

 (Dalje)Pedrosi pol na Muđelu

1 Jun 2013 - 16:39 Sport Link

Dani Pedrosa startovaće sa pol pozicije na trci za Veliku nagradu Italije koja se vozi sutra na Muđelu. Pedrosa je u vrlo neizvesnim kvalifikacija uspeo da iznenadi Jamahu, tačnije Horhea Lorenca koji će sutra krenuti sa druge pozicije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60 61  Sledeći»