home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U bojama Caterham Motorsporta ekipa će startovati sa prototipom Zytek Z11SN-Nissan, klase LMP2. Mesto iza upravljača su dobili Alexander Rossi, Tom Kimber-Smith i Eric Lux. Učešćem na Le Manu, pored druge sezone u Formuli 1, u Caterhamu jasno pokazuju svoje velike ambicije za takmičenja na međunarodnoj sceni.

 (Dalje)Kia Forte Cabrio

4 Jun 2013 - 09:52 Top secret Link

Nakon što smo pre nekoliko dana videli render eventualne Kije Pro_Cee´d Cabrio, evo kako bi mogao da izgleda još jedan Kijin kabriolet.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prodaja novih automobila u Francuskoj u maju je smanjena za 10,3 odsto u odnosu na maj prošle godine. To je objavila francuska organizacija proizvođača automobila u svom tradicionalnom pregledu.

 (Dalje)

Hyundai Motor Company je priveo kraju radove na proširenju svog proizvodnog postrojenja u Turskoj. Kapacitet fabrike Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS), ovim proširenjem će biti udvostručen, na više od 200.000 automobila. Između ostalog, proširenjem fabričkih kapaciteta omogućen je i početak proizvodnje novog modela i10.

 (Dalje)

Leib Engineering je u martu ove godine prikazao svoj tjuning program GT 500 namenjen još uvek aktuelnom BMW-u M3 Coupe, a sada se pojavio i Leib GT 300 na bazi BMW-a 325i (E92).

 (Dalje)

Iz Kine nam stižu sveži renderi predstojećeg Koenigsegga Agere One:1, švedskog super automobila. Kako će jedan broj ovih žestokih mašina završiti u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, ne treba da čudi da renderi dolaze odatle.

 (Dalje)

Treća generacija Hondinog modela Jazz (na nekim tržištima kao Honda Fit) bi na japanskom tržištu trebalo da bude lansirana krajem ove godine, a dok se to ne desi, japanski magazin Best Car je objavio nekoliko rendera koji pokazuju kako bi novi Jazz / Fit mogao da izgleda.

 (Dalje)

VIDEO: 2014 Audi S4

4 Jun 2013 - 02:05 Video Link


Ove godine Porsche obeležava 50-godišnjicu svog odavno legendarnog modela 911 (od 1963. do danas prodat u više od 820.000 komada) pa je za tu priliku pripremljena i njegova posebna slavljenička edicija.

 (Dalje)

Noble Automotive je saopštio da i dalje razmišlja o mogućnosti da kupcima ponudi i model M600 Roadster o kome se pričalo još prošle godine.

 (Dalje)Kia je u svojoj fabici u Žilini u Slovačkoj i zvanično startovala sa proizvodnjom sportskih GT verzija modela Pro_Cee'd i Cee'd, čija premijera je održana na poslednjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Aston Martin je nedavno, nastavljajući sa obeležavanjem stogodišnjice, predstavio još jedan zanimljiv novitet. U pitanju je Aston Martin V12 Vantage S Coupe, koji bi kasnije trebalo da se pojavio i u Roadster izdanju.  

 (Dalje)