home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors je novi Chevrolet Corvette C7 premijerno predstavio u Detroitu u januaru ove godine, i to prvo u Coupe verziji, zatim je svetlost dana ugledala i Cabrio varijanta, ali izgleda da to nije i kraj karoserijskih verzija ovog američkog sportiste.

 (Dalje)Bugatti je predstavio još jednu specijalnu ediciju Veyron Grand Sport Vitesse modela, ovoga puta u čast kineskog pijaniste Lang Langa.

 (Dalje)

Haima S5 SUV

2 Okt 2013 - 07:30 Top secret Link

Kineski Hiama priprema novi model S5 (interne oznake SC01), koji će u ponudi ove marke zauzeti mesto ispod modela S7 SUV.

 (Dalje)

Mercedes je pokazao sve mogućnosti svog dizajnerskog tima, predstaviviši u Monaku proteklog vikenda luksuzni koncept jahte. Koncept je nazvan Arrow460 - Granturismo, a sama jahta je opisana kao srebrna morska strela.

 (Dalje)

Ruski vozači su odavno opevani, a naročito način na koji rešavaju razmirice na putu.

 (Dalje) (Dalje)

Nakon inicijalne pozitivne reakcije, Opel je zabeležio dramatičan pad interesovanja za njihov novi lifestyle model Adam.

 (Dalje)

VIDEO: Eh, te Lade

2 Okt 2013 - 00:30 Video Link


Kako prenosi Tanjug, kompanija „Fiat automobili Srbija“ će danas na Belom dvoru u Beogradu svečano obeležiti prvu godinu komercijalne prodaje automobila „500L“ koji se proizvodi u fabrici u Kragujevcu.

 (Dalje)

Šef svih šefova General Motorsa, g. Ackerson, objavio je na konferenciji u Vašingtonu da planiraju da preuzmu Teslu i da je integrišu unutar svog brenda Cadillac.

 (Dalje)

Prema poslednjim informacijama, zajednički projekat britanskog Caterhama i francuskog Renaulta, odnosno Alpine, o proizvodnji sportskog automobila, napokon je prošao sve „papirološke“ faze, te se serijska verzija očekuje negde tokom 2016. godine.

 (Dalje)

VIDEO: Saab 900

1 Okt 2013 - 21:46 Video Link


Iako i nije bila velika tajna da će Mercedes u novoj generaciji S klase kupcima ponuditi i cabrio verziju, sada je to zvanično. Naime, šef Mercedesovog odeljenja za razvoj, Thomas Weber, u intervjuu Automotive Newsu je potvrdio postojanje testnog prototipa koji je već ranije "uhvaćen na delu" od strane vrednih "špijuna".

 (Dalje)

Objavljena je zvanična lista kandidata za 2014 Severnoamerički automobil godine, a žiri od 50 članova će pored automobila godine (North American Car of the Year) izabrati i pobednika u kategoriji North American Truck/Utility of the Year.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 67 68  Sledeći»