home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porscheov dugo najavljivani SUV Macan će premijeru tek imati u novembru ove godine, i to na Salonu automobila u Los Anđelesu, ali se pre toga već pojavio na uporednom testu sa Audijem Q5 u nemačkom magazinu Auto Motor und Sport (odakle su i sve ove slike).

 (Dalje)VIDEO: Reklama za MG3

31 Okt 2013 - 14:08 Video Link


Honda je krajem septembra objavila prvi komplet zvaničnih fotografija nove generacije MPV modela Odyssey za japansko tržište, a u međuvremenu su se pojavili novi detalji i nove slike.

 (Dalje)

Nakon što je BMW objavio slike i detalje o novoj Seriji 2 Coupe (uz najavu Serije 2 Cabrio i Gran Coupe), pojavili su se i renderi o tome kako bi eventualno mogao da izgleda sportski M2 Coupe.

 (Dalje)

Opelova laka dostavna vozila dostupna su sa mnoštvom konverzija i posebnih adaptacija radi zadovoljenja niza poslovnih, zanatskih, ili potreba zajednice. Dok se osnovne konverzije obavljaju još u fabrici za najučestalije zahteve, vozila prilagođena za specifične potrebe krajnjih korisnika su takođe na raspolaganju kod trećih lica, specijalizovanih za konverziju koja preporučuje Opel. Koje god rešenje da je izabrano, kupac može biti siguran da će Opelovi strogi standardi kvaliteta biti zadovoljeni.

 (Dalje)

Više o novom Qashqaiju možete pročitati OVDE.Nemački tjuning specijalista Anderson Germany promoviše novi White Dream paket za Porsche Cayenne.

 (Dalje)

AMS Performance u svojoj ponudi za Nissan GT-R ima i Alpha 7 Performance Package namenjen vlasnicima koji žele nešto više od postojećeg Alpha 6 packagea, dok im je Alpha 9 package ipak previše brutalan.

 (Dalje)

Classic Design Concept je kratkim saopštenjem i renderom najavio da će sledeće nedelje na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu predstaviti modifikovani Ford Mustang nazvan Bad Penny.

 (Dalje)

Luxgen U5 SUV

31 Okt 2013 - 09:00 Top secret Link

Pored U7 modela, tajvanski Luxgen će svoju ponudu proširiti i manjim U5 SUV-om.

 (Dalje)

Uz nekoliko koncept automobila, Suzuki će na na ovogodišnjem Tokio Motor Show-u izložiti i dve studije dvotočkaša. Jedna od njih je koncept Extrigger kojim Japanci najavljuju dolazak malog dvotočkaša sličnog Hondi Grom.

 (Dalje)

Već je bilo reči o restilizovanoj verziji aktuelnog VW Scriocco modela za 2014. koji će pre svega dobiti izmenjeni prednji deo po ugledu na novije modele nemačke marke. Volkswagen međutim planira i dalje pa nas tako 2017. godine očekuje i potpuno nova generacija ovog modela.

 (Dalje)

Mercedes je ove godine postavio prestižan rekord, kada je bolid F1 koji je vozio Huan Manuel Fanđo na jednoj aukciji prodat za fantastičnu cifru od blizu 21,5 miliona evra. Sada bi nemačka kompanija mogla da ostvari takođe odličan rezultat, jer će Mercedes W196 R F1 biti ponuđen na prodaju, sa takođe višemilionskom cenom. Najveća razlika u odnosu na Fanđov bolid je činjenica da je reč o slici koju je naslikao Endi Vorhol.

 (Dalje)

Svoju ponudu za predstojeći SEMA sajam tjunera u Las Vegasu (od 5. do 8. novembra) je najavio i Scion koji će posetiocima prikazati više modifikovanih primaraka svojih modela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 66 67 68  Sledeći»