home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Da li smo već testirali „reno klio 4“? Jesmo. A da li smo vozili onaj sa dizel motorom 1.5 dCi? Jesmo. I opet, ovaj „reno klio 4“ sa 1.5 dCi motorom nismo. Nema tu nikakve zabune, uz malo mašte, i ne preterano mnogo novca (ni za ispražnjene džepove prosečnih srpskih vozača), svaki „reno klio 4“ postane jedinstven.

 (Dalje)Ford Mustang Shelby GT500 (ima 5,8 litarski V8 motor sa 662KS i 855 Nm) je Nirburgring prešao za nešto manje od 7:40 minuta, što je slabije od Chevrolet Camara Z/28 (7:37.47 minuta), ali bolje od vremena Camara ZL1 (7:41.27 minuta).

Heico Sportiv i Volvo Switzerland su ostvarili saradnju i nastala je specijalna edicija Volvoa V40 nazvana V40 Sport 200.

 (Dalje)

Fiatov mališan 500 (uključujući i kabrio verziju 500C) se može dobiti i sa najjačom verzijom dvocilindričnog 0.9L TwinAir motora koji raspolaže sa 105KS.

 (Dalje)

Prvo podsećanje da je obnovljena verzija Porscheovog modela Panamera premijeru imala u aprilu ove godine, na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Ljubitelje autosporta u BiH početkom novembra očekuje prava poslastica u Sarajevu i na okolnim planinama, gde će se održati 7. Rally Jahorina. Poslednji put ovaj reli se održao davne 1985. godine, a stariji se sećaju da je Sarajevo nekada ugostilo velike vozačke asove kao što su Bugalski, Wittmann, Droogmans, Kuzmič i brojni drugi.

 (Dalje)

Audi će tokom 2016. godine svoju Q porodicu modela proširiti novim, najmanjim članom – modelom Q1.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

U poslednjih dvadesetak godina, na automobilskom tržištu se pojavilo relativno malo modela, odnosno njihovih generacija, koje su i pri kraju svog „tržištnog života“, mogle da se pohvale gotovo jednakom atraktivnošću i interesovanjem kod kupaca, kao kada su po prvi put ugledali svetlost dana.

 (Dalje)

Tehnologija u automobilima napreduje iz dana u dan, pa je bilo samo pitanje vremena kada će Euro NCAP organizacija početi da ispituje bezbednosne uređaje za izbegavanje sudara koji su danas sve više u upotrebi. Ovo nezavisno evropsko telo za testiranje bezbednosti novih vozila objavilo je podatke sa prvih ispitivanja sistema za izbegavanje udara.

 (Dalje)

Opoziv i za Audi A8/S8

30 Okt 2013 - 21:11 Vesti Link

Nakon nedavno objavljenog opoziva Audi S6 i S7 modela zbog zabrinutosti da dolazi do curenja goriva, opozivi se i dalje šire opsegom Audi vozila budući da je nedavno objavljen opoziv A8 i S8 modela zbog problema sa panoramskim krovom.

 (Dalje)

KTM RC390

30 Okt 2013 - 20:40 Motociklizam Link

Nakon što su nam prošle nedelje servirane prve fotografije KTM-ovih noviteta, danas pred sobom imamo kompletne podatke o najsnažnijem primerku RC390. Oni nisu došli direktno iz Mattighofena već ih je prerano objavio kanadski ogranak brenda koji ih je nakon uočenog propusta privremeno uklonio sa svoje stranice.

 (Dalje)

Auto-škole u Srbiji prestale su da rade 25. oktobra. Kada će opet početi obuka vozača i šta će biti sa kandidatima koji su započeli obuku pre zatvaranja auto-škola, još je neizvesno.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, neto profit italijanskog Fijata porastao je u trećem tromesečju za 11 odsto na 189 miliona evra. Međutim, uprkos tome, kompanija je snizila prognozu profita za ovu godinu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 66 67 68  Sledeći»