home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

* BMW M5 u Nemačkoj inače košta od 103.500 evra, a električni BMW i3 od 34.950 evra

Renault je u saradnji sa italijanskom modnom kućom Costume National pripremio specijalno izdanje aktuelnog Clia.

 (Dalje)

Ako ste fan serije Knight Rider iz osamdesetih godina prošlog veka (sa glavnim glumcem Davidom Hasselhoffom), onda će vam ova ponuda možda biti zanimljiva.

 (Dalje)

Kada je reč o zastupljenosti električnih automobila na ulicama, ono što je za Sjedinjene Države Kalifornija, to je u Evropi Norveška. Ipak, Norvežani su po nečemu nadmašili i Kaliforniju - modeli automobila na električni pogon sve češće su najtraženiji kada se sumiraju mesečni rezultati prodaje u toj skandinavskoj zemlji.

 (Dalje)

Kako prenose agencije, Dženeral Motors je 2005. godine odlučio da ne menja kontakt-bravu, čiji je kvar uzrokovao smrt 13 osoba, zbog dodatnog troška od jednog dolara po automobilu. To piše u internom dokumentu GM-a pruženom na uvid američkim kongresnim istražiteljima.

 (Dalje)

Problem sa tjuningom je taj da, u osnovi, nema granica - kako znati gde treba da se zaustavite? Možda u trenutku kada na Porsche lepite Ferrarijeve oznake?

 (Dalje)

Porscheov novi SUV Macan je zvaničnu premijeru imao prošle godine na Salonu automobila u Los Anđelesu, a na početku je dostupan u verzijama Macan S Diesel, Macan S i Macan Turbo (sa rasponom snage od 258KS do 400KS).

 (Dalje)

Kako se i očekivalo, Aston Martin je počeo pregovore sa Daimlerom, odnosno Mercedes-Benzom oko proširenja saradnje na deljenje, odnosno preuzimanje Mercedesove platforme zbog proširenja Astonove ponude SUV/crossover modelom.

 (Dalje)

Na putu ka Evropskoj uniji, Srbija mora da se kreće sa ekološki čistijim i prihvatljivijim automobilima. To je jedan od zahteva koji će, sasvim sigurno, biti stavljen na sto početkom septembra u Briselu, kada dođe na red ispunjavanje uslova za pristupanje Srbije porodici evropskih država. Zato je odluka o nedavnoj donaciji Vlade Japana Srbiji od 3,57 miliona evra (500 miliona jena) za nabavku ekoloških vozila izuzetno važna.

 (Dalje)

Detroit Electric SP:01 je trebalo da nakon nekoliko odlaganja konačno krene u serijsku proizvodnju još prošlog avgusta. To se nije dogodilo, a najnoviji izveštaji govore da će model ipak početi da silazi sa pokretne trake tokom ove godine.

 (Dalje)

Holandski tjuner BaanVelgen vlasnicima Porscheove Panamere nudi novi paket za doterivanje njihovog automobila.

 (Dalje)

Horner hvali Rikarda

2 Apr 2014 - 07:30 Sport Link

Danijel Rikardo nije osvojio bodove na prve dve trke sezone, ali ipak su u Red Bulu zadovoljni nastupima i ponašanjem Australijanca.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»