home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ako se do 30.06. odlučite za kupovinu Mazde CX-5, Mazda Vas časti automatskim menjačem ili AWD pogonom (pogon na sva 4 točka).

 (Dalje)Produkcijska verzija koncept modela C-X17 će na tržište stići 2016, a baziraće se na aluminijumskoj platformi modela XE, odnosno već i zvanično potvrđene skorašnje kompaktne limuzine.

 (Dalje)Kako prenosi Beta, preduzeće Ikarbus započeće redovnu proizvodnju autobusa sa oznakom „mercedes” tek kada budu sklopljeni ugovori sa kupcima. U Ikarbusu su istakli da se razgovara sa mnogim potencijalnim kupcima zainteresovanim za nabavku autobusa koji se sklapaju u saradnji sa nemačkim Mercedesom, ali nisu želeli da otkriju o kojim kompanijama je reč.

 (Dalje)

Još jedan video, a koji pokazuje sam trenutak sudara možete pogledati na Youtube-uKako prenosi Beta, direktorka kompanije General Motors, Meri Bara, biće u utorak saslušana u Kongresu SAD. Bara članovima ovog državnim tela treba da objasni zašto je GM u periodu od deset godina prodavao nekoliko miliona neispravnih automobila.

 (Dalje)TJ Fahrzeugdesign je kao osnovu uzeo obični BMW 118d Coupe i od njega je napravio model 1M CSL koji pod haubom ima smešten V10 motor.

 (Dalje)

Vlasnik Mitsubishija 3000GT je od svog automobila pokušao da napravi repliku Ferrarija, a koliko je u tome uspeo možete proceniti na osnovu ovih slika.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Pojačani model ima korisnu elektronsku blokadu diferencijala, koja pomaže po lošim terenima, ali sve osvaja snažnim obrtnim momentom

 (Dalje)

Zotye Z500

1 Apr 2014 - 08:00 Top secret Link

Kineski Zotye je za predstojeći sajam automobilau Pekingu pripremio premijeru svog novog sedana - model Zotye Z500.

 (Dalje)

Audijev direktor Ulrich Hackenberg otkrio je da njegova kompanija razmišlja o uvođenju porodičnog automobila u ponudu novog TT modela. Audi je već najavio proširenje TT-ove palete, a izgleda da je najverovatniji kandidat – porodični automobil.

 (Dalje)

Hyundai Motor dobio je dve nagrade Red Dot Product Design za svoja dva nova modela, novi i10 i Genesis. Ova dva nagrađena Hyundai modela izabrana su sa spiska od 4.815 prijavljenih proizvoda iz 53 zemlje.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»