home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Manhart BMW X4

30 Jul 2014 - 20:26 Tuning Link

Novi BMW X4 je već prošao kroz doterivanje u tjuning kući Manhart koja je za ovaj SAC predvidela pojačanje motora, nove alu točkove i sportske opruge.

 (Dalje)Q by Aston Martin odeljenje za personalizaciju je završilo sa radom na još jednom specijalnom primerku Aston Martina.

 (Dalje)

Nakon nedavnih slika evo i videa onog NSX-a koji je izgoreo na NirburgringuSudeći po najnovijim vestima, Toyotino novo vozilo sa gorivim ćelijama (FCV) nosiće naziv Mirai.

 (Dalje)

Renault Sport je još u junu objavio jednu teaser slikom kojom je za avgust najavio predstavljanje trkačkog automobila za koji je sada i zvanično objavljeno da se zove Renault R.S. 01.

 (Dalje)

U Grand Motors, istovremeno kada i kod drugih ovlašćenih uvoznika u Evropi, stigla su prva vozila iz sasvim nove generacije Transita, najvećih modela među lakim komercijalnim vozilima Ford.

 (Dalje)

Kineski Baidu, konkurent američkom Googlu, takođe planira da napravi automobil bez vozača. Razlika je u tome, kažu iz pretraživača Baidu, što oni imaju drugačiju viziju.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, vlasnici automobila sa dizel motorima uskoro će za ulazak u uži centar Lonodna morati da plate dodatni porez od oko 10 funti (12,6 evra), ukoliko predlog gradonačelnika, Borisa Džonsona, dobije "zeleno svetlo".

 (Dalje)

Tridesetdvogodišnji Bugarin, poznat po krađi vozila, postao je plaćeni savetnik vodeće premium automobilske marke BMW.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, japanski proizvođač automobila Tojota zadržao je u prvoj polovini godine poziciju najvećeg svetskog prodavca vozila. Tojota je prva ispred nemačkog Folksvagena (VW), koji je sa drugog mesta potisnuo američki Dženeral Motors (GM), koji se u poslednje vreme bori sa skandalom oko masovnog povlačenja vozila.

 (Dalje)

Nakon osvajanja brojnih vrednih nagrada, od kojih i prestižne evropske nagrade «Car of the Year 2014», dobre vesti za Novi Peugeot 308 se nastavljaju, s obzirom da je broj narudžbina premašio 100.000 u Evropi od njegovog lansiranja u septembru 2013. godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 68 69 70  Sledeći»