home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kada Porsche na tržište izbaci svoju najjaču i najbržu “911-icu” do sada, malo kome pada na pamet da kaže da mu fali snage, ali tjuning kuća TECHART  ponovo se usudila da zakorači u apsolutno ludilo.

 (Dalje)Iz BMW-a je još ranije stigla informacija da će verzija modela X5 sa hibridnim pogonom ući i u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Tokio, 30.jun 2014. - Na osnovu redovnog izveštaja Japanskog udruženja proizvođača automobila - JAMA, proizvođač vozila Subaru - Fudži teška industrija, proizvela je tokom maja 2014. godine u svojim domaćim fabrikama 55.982 jedinice što uz povećanje od 10,5% u odnosu na isti period prošle godine predstavlja i rekordnu proizvodnju za mesec maj.

 (Dalje)

* 4,4 litarski V8 motor je pojačan sa 330 kW/450KS i 650 Nm na 382 kW/520KS i 740 Nm

 (Dalje)

Kao što je poznato, Mercedes priprema luksuznu Pullman varijantu nove S klase kako bi takvim automoblom konkurisao Rolls-Royce modelima. Novost predstavlje poslednja vest iz nemačkih medija koja kaže da će za proizvodnju S klase Pullman biti zadežen nemački Brabus.

 (Dalje)

Sem restilizovanog modela i40, Hyundai priprema i obnovljenu verziju druge generacije kompaktnog modela i30 koji je inače premijeru imao u septembru 2011. godine na sajmu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Vozila iz 2013. s cenama nižim od 4.750 do čak 14.000 evra

U saradnji sa principalom, Volvo Cars Company, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Volvo automobila, pripremio je specijalnu, „last minute“ ponudu za nekoliko novih vozila proizvedenih pred kraj 2013. godine, s isporukom odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.

 (Dalje)

Još uvek kamufliran na probnoj vožnji: Nova Corsa dolazi na tržište krajem 2014.

Riselshajm. Bilo je dosta nagađanja, ali sada je sigurno: nova Opel Crosa će biti predstavljena javnosti ove godine. Trenutno ulazi u serijsku proizvodnju, a finalne provere u kamuflažnom izdanju su u toku kako bi se testiralo fino podešavanje svih komponenti.

 (Dalje)

Riselshajm. 1964. je bila godina Olimpijskih igara – 11. Zimske Olimpijske igre su otvorene u Insbruku, a samo nekoliko meseci kasnije olimpijski plamen je goreo na 18. letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. A i Riselshajm je poslao pozivnicu za posebno slavlje. Po prvi put su gosti dobili priliku da posete novi Opelov studio za dizajn u zgradi N10.

 (Dalje)

VIDEO: BMW M5 E60

1 Jul 2014 - 10:39 Video Link


Hamann Range Rover Vogue

1 Jul 2014 - 10:04 Tuning Link

Ukoliko je Hamann Mystere za vas ipak previše ekstremno modifikovani Range Rover, ovaj tjuner u svojoj ponudi ima i manje upadljivi paket za doterivanje Range Rovera Vogue.

 (Dalje)

Promocijom poslednjeg izdanja modela X5, BMW nije želeo da “otkriva toplu vodu”, samo je učinio sve da jedan uspešan automobil u svakom aspektu bude još bolji

 (Dalje)

Kupci Lexusa IS 300h u Velikoj Britaniji mogu sada da izaberu i Executive Edition verziju ovog sedana, i to po ceni od 29.995 funti.

 (Dalje)

Citroen je još krajem prošle godine u saradnji sa brendom Benefit Cosmetics napravio unikatni DS3 Pink, a zatim su kao plod istog partnerstva pripremljena tri specijalna DS3 by Benefit modela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 70  Sledeći»