home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Beograd, 02. jun 2014. – Potpisivanjem ugovora o franšizi sa jednim od najpoznatijih nemačkih auto servisnih koncepata, „Motoo“, ovog leta će zvanično početi da radi prvi servisni koncept u Srbiji. Visoke tehnološke i organizacione standarde za pristupanje ovoj mreži do sada je ispunilo 14 auto servisa, a plan je da se u naredne tri godine potpišu ugovori sa maksimalno 80 geografski ravnomerno raspoređenih autoservisa na teritoriji Srbije.

 (Dalje)Aktuelni rekorder kruga na Ostrvu Man, Mark Higgins, nedavno je poboljšao svoj rezultat, a upravo smo u prilici da vidimo i kako je izgledao taj “pakleni” krug!

 (Dalje)

* ima 5.0L V8 motor sa 550KS, prodaja počinje sledeće godinePSA Peugeot Citroen će u saradnji sa svojim partnerom Dongfengom graditi fabriku u gradu Chendguu na zapadu Kine.

 (Dalje)

Aktuelni Chrysler 300 je promociju imao na NAIAS sajmu automobila 2011. godine, dok će se njegova redizajnirana verzija premijerno pojaviti u novembru ove godine na sajmu u Los Anđelesu.

 (Dalje)

"Pozdrav svima, ja sam Luis Hamilton i danas sam u fabrici Mercedesa i pripremam se za svoj domaći gran pri u Silverstonu. To je posebna staza za mene i prvo na šta mora da se pazi je da imate stabilan bolid jer su krivine veoma brze. Zato morate da počnete mnogo ranije sa pripremama za ovu trku."

 (Dalje)

Kompanija FIAT automobili Srbija otvoriće akademiju - jedinu viskotehnološku obrazovnu ustanovu u zemlji čiji je cilj edukacija i obuka radnika i menadžera.

 (Dalje)

VIDEO: Ferrari 312PB

2 Jul 2014 - 13:23 Video Link


Citroen je objavio zvanične slike unutrašnjosti SUV modela DS 6WR koji je premijeru inače imao u aprilu na sajmu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Saleen S302 Mustang

2 Jul 2014 - 12:17 Tuning Link

Američki Saleen trenutno radi na modifikaciji Teslinog Modela S, ali istovremeno ne zapostavlja ni model po čijim modifikacijama su između ostalog i poznati – Ford Mustang.

 (Dalje)

Chrysler i Mitsubishi su postigli novi sporazum koji podrazumeva da japanski proizvođač narednih pet godina snabdeva Chrysler manjim sedanom.

 (Dalje)

Kubanska vlada je pre pola godine usvojila zakon kojim je uklonila ograničenja na kupovinu automobila, ali je zbog neverovatnog poskupljenja u tom periodu u celoj zemlji prodato samo 50 automobila i četiri motocikla, pokazuju državni podaci.

 (Dalje)

Hyundai i10 Sport

2 Jul 2014 - 10:00 Noviteti Link

Hyundai je nemačkim kupcima ponudio novo ograničeno izdanje nove generacije svog najmanjeg modela i10.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Sledeći»