home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Audi je najavio da će svi njegovi osnovni modeli dobiti svoju plug-in hibrinu verziju u sledećih 6 godina. Audijev šef istraživanja i razvoja, Ulrich Hackenberg, najavio je hibridizaciju nekoliko važnih modela do 2020. godine, počevši od A3 e-trona koji se nedavno počeo prodavati.

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno, Volkswagen je danas objavio prve zvanične fotografije nove generacije svog bestselera Passata (dosadašnje generacije su od 1973. godine do danas proizvedene u oko 22 miliona primeraka).

 (Dalje)Novi "hjundai dženezis" može da se pohvali velikom snagom, rafiniranim dizajnom i upadljivim spoljašnjim linijama, a u novom promotivnom videu je koreanski proizvođač unajmio grupu neustrašivih kaskadera da testira njegove napredne sigurnosne sisteme koji su zaduženi da dodatno osiguraju automobil.

 (Dalje)

Miller Motorcars na prodaju nudi veoma ekskluzivan Ferrari FXX Evoluzione, i to u kombinaciji boja Bianco Fuji Pearl White & Rosa Corsa Red.

 (Dalje)

Koncept Emerg-E, odnosno Infinitijeva studija električnog sportskog automobila, predstavljena je još 2012. na tadašnjem ženevskom auto salonu, a prema poslednjim saznanjima u Nissanu razmišljaju o njegovoj serijskoj verziji.

 (Dalje)

Izgleda da je ovde u pitanju još jedan “pametnjaković” koji je gledao previše akcionih filmova prepunih kaskaderskih akrobacija

Još jedna od gotovo neverovatnih situacija u saobaćaju stiže nam iz Rusije, a odakle bi drugo!? Ovog puta, „junak“ je vozač motocikla, koji je izgleda previše gledao akrobacije Robert Knievela, poznatijeg kao „Evel“ Knievel, svojevremeno jednog od najpopularnijih „skakača“ motociklom.

 (Dalje)

Škoda ima jaku vezu sa biciklizmom, pa nije neobično što je ovaj proizvođač automobila već 11. put sponzor najprestižnijeg biciklističkog takmičenja na svetu Tour de France. Službeno vozilo ovog biciklističkog takmičenja koje se održava od 5. do 27. jula 2014. godine je crvena Škoda Superb, a Škoda je organizatoru dala na korišćenje flotu od čak 255 svojih automobila.

 (Dalje)

Peugeot je trkački model 2008 DKR predstavio još u aprilu, ali je u međuvremenu objavio neke nove detalje i novi promotivni video.

 (Dalje)

VIDEO: Porsche Boxster S

3 Jul 2014 - 16:11 Video Link


Fiat ni šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka nije imao reputaciju proizvođača kvalitetnih automobila. Taj nedostatak kvaliteta i reputacija koja je usledila su i doveli do odlaska Fiata s američkog tržišta. Sada se italijanska kompanija vratila sa 500 i 500L, a po J.D. Power studiji za 2014., kvalitet se nije poboljšao u meri u kojoj se to očekivalo. S druge strane, Fiat smatra da je objašnjenje za to veoma jednostavno.

 (Dalje)

Nakon Porschea koji se nakon 16 godina odsustvovanja vratio na trku 24 sata Le Mana, izgleda da o povratku razmišljaju i u britanskoj automobilskoj kompaniji McLaren.

 (Dalje)

VIDEO: BMW i8 vs Golfcart

3 Jul 2014 - 14:23 Video Link


Ono što se najavljivalo prethodnih nedelja, sada se i desilo.

Kontroverzni Toni Fernandes, vlasnik i fudbalskog kluba Kvins Park Rendžersa, odustao je od F1 avanture i nije više vlasnik tima Katerham. Ovaj tim će preuzeti konzorcijum biznismena iz Švajcarske i sa Bliskog istoka na čijem čelu će biti Kevin Koles.

 (Dalje)