home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ko kaže da morate ići čak do Kolorada da biste nastupili u legendarnoj brdskoj trci Pikes Peak International Hillclimb?

 (Dalje)Uglavnom kada čujemo priču o jurnjavi sa policijom u glavnoj ulozi je neki BMW, Audi ili Mercedes. Ali ovoga puta je jedan električni automobil pravio haos po ulicama.

 (Dalje)

Ovo je naravno samo ideja jednog dizajnera, ali ako se setimo Aston Martina Cygnet koji je napravljen na bazi Toyote iQ, nikad ne treba reći nikad...

 (Dalje)

Verovatno ste se u nekoliko navrata zapitali koji to automobil najbrže stiže do 'stotke', pa koje za najbržim, kolike su razlike... Mi smo vam sačinili spisak od 35 automobila koji najbrže 'sprintaju' do 100 km/h.

 (Dalje)

Tek što je Jaguar Land Rover nedavno osnovao svoju Special Vehicle Operations diviziju (SVO), ta nova divizija je prošle nedelje na Festivalu brzine u Goodwoodu predstavila specijalni Jaguar F-Type Project 7.

 (Dalje)

VIDEO: Honda Mobilio test

5 Jul 2014 - 22:53 Video Link


Pozivajući se na insajdere, pojedini mediji pišu da Mercedes priprema gamu novih rednih šestocilindričnih benzinskih motora.

 (Dalje)

Musav vam je auto i strašno vas mrzi da ga operete? Nikakav problem. Potrebno vam je samo malo mašte, vremena i, eventualno, talenta da vaša bebica bude kul iako je prljava.

 (Dalje)

Novi Smart ForTwo i ForFour će po ranijim najavama biti predstavljeni 16. jula ove godine u Berlinu, dok će prodaja startovati u septembru.

 (Dalje)

Nemaju više samo avioni auto-pilota, već i kamioni, za sada samo „Mercedesovi“. Novi sistem upravljanja omogućava njihovim vozačima da čitaju novine... sve dok ne odluče da preteknu nekog

U Magdenburgu, u Nemačkoj, predstavljeni su „Mercedesovi“ kamioni "Future Truck 2025" sa automatskim upravljanjem. Kamioni imaju takve satelitsko-upravljačke uređaje da auto-putem idu sami u koloni. Preticanje je jedina manuelna komanda.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemački Mercedes je u prvom polugodištu ostvario rekordni rast prodaje od 12,8 odsto na godišnjem nivou, na 783.520 vozila. To je saopštio Daimler, u čijem sastavu posluje Mercedes.

 (Dalje)

Najbrži kada je bilo najpotrebnije bio je Rozberg kome je pripala pol pozicija. On je kvalifikacije završio s vremenom 1:35.766.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 68 69 70  Sledeći»