home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagen je prošle nedelje promovisao novu generaciju Passata (B8), koji će biti dostupan kao limuzina i karavan (Variant).

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, američki Dženeral motors investiraće do 2016. godine 740 miliona dolara u novu fabriku za proizvodnju motora u Argentini.

 (Dalje)

Valentino Rosi ima novi dvogodišnji ugovor sa Jamahom, a ima i jedan zanimljiv zadatak u Nemačkoj. Naime, legendarni doktor bi na Zahsenringu mogao da stigne do 4000. boda u karijeri. Naravno, suvišno je reći da to nijednom vozaču u istoriji ovog sporta do sada nije uspelo.

 (Dalje)

Italijanski magazin Quattroruote je objavio render koji pokazuje kako bi mogao da izgleda novi Škodin crossover Snowman.

 (Dalje)

Novitec Rosso je svoju ponudu obogatio još jednim tjuning paketom za još jedan Ferrarijev model.

 (Dalje)

Udruženje korisnika bankarskih usluga Efektiva pozvalo je nadležne da povuku odluku o poskupljenju obaveznog osiguranja motornih vozila, uz obrazloženje da poskupljenje nije ekonomski opravdano.

 (Dalje)

Honda Srbija je odlučila da u narednih nedelju dana napravi zanimljivu Facebook akciju tokom koje će se učesnici koji budu testirali naš najprodavaniji model CR-V nadmetati za priliku da provedu vikend sa testiranim modelom.

 (Dalje)

Počinje akcija za dodatnu opremu na Dacia vozilima uz Dacia finansiranje. Akcija traje do 31.12.2014.

 (Dalje)

Direktor za pogonske sisteme u AMG-u, Jochen Martin Schmid, otkrio je da njegova kompanija razmatra mogućnost razvoja električnih turbo punjača.

 (Dalje)

„Smart City“ projekat u Grenoblu počinje od oktobra sa „Citélib by Ha:mo“, sistemom iznajmljivanja inovativnih 100% električnih Toyota vozila povezanih sa javnim prevozom

 (Dalje)

Renault-Nissan Alijansa je sredinom prošle godine predstavila svoju modularnu konstrukciju pod nazivom CMF - Common Module Family. Za razliku od Volkswagenove modularne MQB platforme, CMF je više set kompatibilnih modula, školjke motora, kokpita, elektronskih komponenti koje mogu deliti ne samo vozila iste ili slične veličine, već automobili iz sasvim različitih segmenata.

 (Dalje)

ABS Show – 321. emisija

8 Jul 2014 - 14:08 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 321 možete pogledati:

- DRIFT TRKA ADA HUJA
- TROFEJ ITALIJE – VLADAN SLAVKOVIĆ
- ŠTA I KAKO SA POPLAVLJENIM AUTOMOBILIMA

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Nemačka planira da od 2016. počne strancima da naplaćuje putarinu na autoputevima, u cilju pribavljanja dodatnih sredstava za održavanje putne infrastrukture u zemlji. To je danas najavio ministar saobraćaja, Aleksander Dobrint.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 68 69 70  Sledeći»