home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Bentley je za prvih šest meseci 2014. godine širom sveta prodao 5.254 automobila, što predstavlja rast od 23 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)Mercedes je još ranije najavio da će se hibridni model S500 Plig-in Hybrid u prodaji pojaviti u septembru, a sada su objavljeni i neki novi detalji.

 (Dalje)

Audi je novu, treću generaciju modela TT predstavio još u martu na sajmu automobila u Ženevi, a narudžbine kupaca će za njega u Nemačkoj početi da se primaju danas.

 (Dalje)

Više o 2015 Corsi možete pročitati OVDE.Nissan je objavio spisak automobila koji će činiti njegovu liniju za 2015. modelsku godinu, a na tom spisku ne nalazi se i Cube.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja kompletnog tjunerskog paketa za BMW Seriju 4 Coupe, AC Schnitzer je sada svoju pažnju usmerio na Gran Coupe verziju vozila. Ova kompanija trenutno radi na razvoju prilagođene opreme za GC Serije 4, i izdala je fotografije kao vrstu preveiw-a šta možemo da očekujemo.

 (Dalje)Otkako je u zapadnoj Evropi nastupila ekonomska kriza osetno je pala prodaja automobila. Čini se da je taj trend zaustavljen. Evropljani ponovo kupuju više novih automobila, a posebno profitiraju nemački proizvođači.

 (Dalje)

MG CS SUV: nove slike

10 Jul 2014 - 02:00 Top secret Link

MG (u kineskom vlasništvu) je u aprilu prošle godine na Salonu automobila u Šangaju predstavio i MG CS concept, studiju koji najavljuje njihov budući SUV. Dok se to ne desi, pred nama su nove špijunske slike test primerka serijske verzije.

 (Dalje)

Prema zvaničnoj statistici prodaje koju vodi "Udruženje uvoznika automobila i rezervnih delova" tokom ove godine u Srbiji je prodato 10.584 novih automobila, bez rezultata prodaje Mercedes-Benz i Smart.

 (Dalje)

Okončani su i testovi u Silverstonu, a najbolje vreme tokom drugog ujedno i poslednjeg dana ostvario je Žil Bjanki. Francuz i član Marusije je tokom drugog dana testiranja odvozio 89 krugova u bolidu Ferarija, a najbrži u vremenu od 1:35.262 minuta.

 (Dalje)

Iako je prošle godine Lotus opozvao svoj model Evora zbog problema sa curenjem ulja koji se vuče još od 2012. godine, isti problem ponovo pravi probleme centrali brenda u Hethelu. Ovoga puta uz već opozivanu Evoru na listi su se našli i Elise i Exige – ukupno 860 automobila koji moraju na vanrednu proveru zbog bojazni od zapaljenja.

 (Dalje)

Vilner Hummer H2

9 Jul 2014 - 19:47 Tuning Link

Vilner, bugarski specijalista za modifikovanje unutrašnjosti vozila, predstavlja doterani Hummer H2 kod koga je opet naglasak bio na uređenju enterijera.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 68 69 70  Sledeći»