home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Najava za novi Smart

11 Jul 2014 - 13:22 Video Link

 (Dalje)Bankrotirao Bertone

11 Jul 2014 - 12:00 Vesti Link

Kraj nedelje nam je doneo jednu tužnu vest. Italijanska kompanija Bertone nije uspela da pronađe investitora pa je morala da proglasi bankrot. Od Bertonea tako nije ostalo gotovo ništa, osim zgrada, kolekcije automobila i duga od 31 miliona evra koji je kompanija nagomilala u proteklih pet godina.

 (Dalje)

Na nemačkom autobanu je izgoreo Lamborghini Aventador kome je pre toga zamenjen motor.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, ruski proizvođač automobila Avtovaz planira manju prodaju automobila ove godine - 410.000 vozila. To je Interfaksu izjavio direktor kompanije Bu Anderson.

 (Dalje)

Honda CB300F

11 Jul 2014 - 10:30 Motociklizam Link

Nova Honda CB300F nije ništa drugo nego ogoljena verzija sportiste CBR300R (koji su Japanci otkrili prošle jeseni) sa promenjenim položajem sedenja i manjom cenom.

 (Dalje)

ABT Volkswagen Scirocco

11 Jul 2014 - 10:00 Tuning Link

Tjuner ABT Sportsline je povodom 40-godišnjice Volkswagena Scirocco doradio aktuelni Scirocco sa 2.0 TSI motorom.

 (Dalje)

Bentley razmatra mogućnost osnivanja posebnog odeljenja koje bi se bavilo zadovoljavanjem zahteva najbogatijih klijenata. Poslednjih nekoliko godina mnogi proizvođači su povukli ovakav potez koji se itekako isplatio pa ni Bentley ne želi da ostane po strani kada su u pitanju zaista skupi projekti.

 (Dalje)

Nemački DMC Tuning je još u decembru prošle godine najavio da priprema Affari tjuning program za Lamborghini Huracan. Tada je objavljena i jedna teaser slika i par detalja, a u međuvremenu su se pojavile i ove nove slike.

 (Dalje)

Opel je pre nekoliko dana objavio zvanične slike i detalje o obnovljenoj Corsi modelske godine 2015 (o tome više OVDE), koja je pored redizajniranog izgleda dobila i moderniju unutrašnjost i osveženu gamu motora.

 (Dalje)

Nakon razlaza sa Fordom Jaguar i Land Rover samostalno razvijaju novu generaciju motora koja bi trebalo da ponudi veliku snagu, nisku potrošnju gorivu, linearno razvijanje snage i naravno tihi rad.

 (Dalje)

Japanska Mazda razvija novi sportski automobil sa rotacionom motorom koji će u njihovoj ponudi naslediti modele RX-7 i RX-8.

 (Dalje)Iako ova fotografija možda mnogima izgleda kao delo foto-šopa, verujete i mi smo to prvo pomislili, ispostavilo se da je prava i da je neko ovo zaista pokušao da uradi.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, japanska Honda je saopštila da opoziva više od 175.000 hibridnih vozila u Japanu zbog problema sa komandnom tablom automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 68 69 70  Sledeći»