home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Mark Markes je ponovo obezbedio pol poziciju. Vozač Repsol Honde je na stazi "Zahsenring" u Nemačkoj najbrži krug odvozio za 1:20.937 minuta, pa će u nedelju od 14 časova startovati sa najbolje pozicije.

 (Dalje)

Stiven Odel, izvršni podpredsednik i predsednik kompanije Ford Motor za Evropu, Bliski istok i Afriku, upućuje otvoreno pismo donosiocima političkih odluka i drugim zainteresovanim stranama širom Evropske unije, pozivajući na združenu akciju da se sačuvaju radna mesta, promoviše privredni rast i poboljša konkurentnost.

 (Dalje)

Dizajneri kompanije BASF Coatings (Premazi), predstavili su nove trendove boja za automobile za sezonu 2014/2015. Sa njihovom kolekcijom „Under the radar“, nove nijanse boja su na vidiku. Razvoj specijalnih efekata stavlja novi akcenat i otvara brojne mogućnosti za neobične nijanse.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, italijanski proizvođač automobila Fijat postigao je dogovor sa sindikatima Fim, Fismic, Uilm i Ugl o novom sporazumu sa radnicima

Fijat je prethodno pristao da ove godine isplati jednokratnu cifru od 260 evra svakom od svojih 86.000 zaposlenih u Italiji, uključujući i 30.000 otpuštenih radnika, prenosi italijanska agencija ANSA.

 (Dalje)

Zvanična premijera nove Mercedesove S klase Coupe (fabričke oznake C217) je održana na 84. sajmu automobila u Ženevi, a nešto kasnije Nemci su u Njujorku zvanično predstavili i S63 AMG verziju. To naravno nije sve jer uskoro stiže i top varijanta – S65 AMG Coupe.

 (Dalje)

Više o 30 godina Ibize i o Ibizi 30th Anniversary možete pročitati OVDE.Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Kada je Ford pre tri godine objavio plan po kojem će legendarni E-Series van biti ugašen posle 2014. godine, mnogi su se našli u čudu.

 (Dalje)

Volkswagen je promovisao Transporter Sportline 60 special edition, kako bi obeležio 60-godišnjicu modela Transporter u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Upadljivi su, brzi na putu i oduševljavaju amaterske trkače. Velomobili su bicikli na tri točka, ali i više ot toga. Pogledajte kako izgledaju.

 (Dalje)Suzuki je u svojoj fabrici u Mađarskoj proizveo 2,5-milioniti automobil, a to je beli Swift 1.2 GL sa manuelnim menjačem, namenjen inače kupcu u Mađarskoj.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 68 69 70  Sledeći»