home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Aktuelni BMW Serije 3 Sedan (F30) je premijeru imao u oktobru 2011. godine u Minhenu, a kako bi zadržao privlačnost i pored novih modela konkurentskih kompanija (kao što je novi Mercedes C klase), Bavarci pripemaju i njegovo osveženo izdanje.

 (Dalje)

Udruženje bankarskih klijenata “Efektiva“ podići će tužbu zbog nezakonitog povećanja cene obaveznog auto-osiguranja za 45 odsto. Na ovaj korak su se odlučili jer ni posle višestrukih apela na Narodnu banku Srbije i osiguravajuće kuće da vrate cene na stari nivo, to nije učinjeno.

 (Dalje)

Mercedes je novu generaciju C klase prvo predstavio u sedan verziji (W205), zatim je stigao i karavan, kao i C sedan LWB sa produženim međuosovinskim rastojanjem za kinesko tržište. To međutim nije sve jer su u planu i Cabrio, Coupe i SportCoupe verzije.

 (Dalje)

VIDEO: BMW i8

11 Jul 2014 - 19:08 Video Link


Ponuda modela marke Dacia trenutno obuhvata samo jedan sedan (Logan druge generacije), mada su se ranije prenosile glasine da bi u ponudi mogla da se nađe i limuzina veća od Logana.

 (Dalje)

Tokom svoja prva tri meseca prodaje na tržištu SAD-a, Audijev A3 sedan je prodat u 7.735 komada, dok je Mercedes za to vreme plasirao 4.447 primeraka modela CLA.

 (Dalje)

Caterham je model Superlight R500 predstavio pre više od šest godina, a ovih dana je proizveden poslednji primerak.

 (Dalje)

Policija Indonezija postala je bogatija za dva nova automobila, i to egzotična, budući da su u njen sastav upravo ušla dva Lamborghinija.

 (Dalje)

Honda Srbija kreće sa velikom akcijom popusta za ograničen broj najpopularnijih Honda modela koji će se prodavati po značajno nižim cenama do kraja jula.

 (Dalje)

Dženson Baton je zadovoljan napretkom Meklarena prethodnih nedelja, ali misli da ima još mesta za boljitak.

 (Dalje)

Jaguar je predstavio novi virtuelni vetrobran za koji ovaj proizvođač tvrdi da će pomoći vozačima, kako na trkačkim stazama tako i u svakodnevnom saobraćaju.

 (Dalje)

Evropsko tržište SUV/4x4 je sve veće i očekuje se da će ove godine broj vozila te kategorije porasti na više miliona, a broj njihovih korisnika širom kontinenta biće veći nego ikada ranije. Slični trendovi zabeleženi su i na srpskom tržištu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 68 69 70  Sledeći»