home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na konačnom merenju u Beogradu, nakon preko pet stotina prevezenih kilometra i trinaest ispita tačnosti i konstantnosti, sudije iz Svetske automobilističke federacije FIA u hotelu Metropol proglasili su najbolje na upravo završenom takmičenju vozila na alternativni pogon, 3. Tesla reliju. Do drugog mesta u najbrojnijoj klasi 8, koju sačinjavaju automobili koji uglavnom koriste benzin i TNG, stigao je i srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić.

 (Dalje)Opel je pre nekoliko dana objavio zvanične slike i detalje o obnovljenoj Corsi modelske godine 2015 (o tome više OVDE), koja je pored redizajniranog izgleda dobila i moderniju unutrašnjost i osveženu gamu motora.

 (Dalje)

San svakog momka koji voli motocikle je da jednog dana vozi sportski/trkački motocikl. Kako to nije moguće, što zbog pravnih, što finansijskih prepreka, proizvođači nude rešenja kao što je Aprilia RS4 125 Replica.

 (Dalje)

Policija je dopustila ludom derby vozaču da uništi laboratoriju 'meta' na sasvim originalan način

Policija u gradu Seymour u američkom Missouriju dopustila je vozaču derby automobila da upotrebi svoje vozilo kako bi srušio kuću u kojoj se proizvodio metamfetamin. Kuća u kojoj se nalazila laboratorija 'meta' morala je da se sruši jer je predstavljala opasnost za život i bezbednost ljudi, a lokalni vlasnik automehaničarske radnje zamolio je da mu se dopusti da sruši kuću pomoću svog automobila.

 (Dalje)

Start trke jedan je od najvažnijih delova trke jer u “sprintu” do prve krivine, teško da možete dobiti trku, ali je zato gotovo sigurno možete izgubiti!

 (Dalje)

Na osnovu zvaničnih podataka tokom prošle godine u Srbiji je ukupno registrovano preko dva miliona motornih vozila.

 (Dalje)

Verovatno ste u svojim razmišljanjima o savršenom automobilu ukrstili neke proizvođače i od svakog uzeli ono najbolje. Evo primera čoveka koji je tu ideju sproveo u delo.

 (Dalje)

Mercedes je odlučio da obeleži 120 godina motosporta podsećanjem na neke od svojih najranijih modela i trka u kojima su učestvovali. Priča počinje 1894. kada su dva automobila pokretana Daimlerovim motorima i jedan Benz model učestvovali u prvoj auto trci na svetu čija staza je bila dugačka 126 km.

 (Dalje)

30 godina je prošlo od kada je 1984. Kawasaki GPZ900R dobio oznaku Ninja koja je danas sinonim za sportske motocikle japanskog proizvođača. Kawasaki je već predstavio specijalne serije modela ZX-6R i ZX-10R povodom ovog jubileja ali u Superbike fazonu.

 (Dalje)Krajem ovog meseca će se na aukciji Auctions America Burbank Sale naći i Ferrari F40 britanske rok zvezde Roda Stjuarta.

 (Dalje)

Čak i kada je put zatvoren za saobraćaj i kada imate pratnju prilikom prevoza specijalnog tereta, situaciju pozadi uvek treba pratiri u retrovizorima!

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 68 69 70  Sledeći»