home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na britanskom tržištu se pojavio i Mitsubishi Shogun (Pajero) sa Barbarian paketom opreme, u verziji sa 3 vrata i kraćim međuosovinskim rastojanjem (SWB).

 (Dalje)Lumma Design je objavio detalje o svom novom CLR X 6 R paketu namenjenom novoj generaciji BMW-a X6.

 (Dalje)

Global Autosports iz Fort Loderdejla na Floridi na prodaju nudi jedan od samo 453 proizvedena BMW-a M1, i to za 499.000 američkih dolara.

 (Dalje)

Na Caravan Salonu u Dizeldorfu u Nemačkoj Mercedes je izložio i V klasu Marco Polo. Radi se o vozilu za kampere koji po najavama proizvođača postavlja nove standarde što se tiče kvaliteta, komfora i praktičnosti.

 (Dalje)

Cadillac je nedavno potvrdio da će uskoro predstaviti blago osveženi ATS (uključujući i Coupe) modelske godine 2015, što se sada i desilo.

 (Dalje)

Uprkos glasinama da je kompanija odustala od toga, Subaru je potvrdio drugu generaciju BRZ modela.

 (Dalje)

Ovde prvo podsećanje da su pojedini australijski mediji još prošle godine pisali da Volvo Australia pritiska centralu kompanije da ponudi više sportskih Polestar varijanti svojih modela, odnosno da u paletu ubaci i sportski V40 Polestar kako bi konkurisao Volkswagenovom Golfu R (ima 300KS i 380 Nm).

 (Dalje)

Razni se izgovori mogu čuti od ljudi koji su uhvaćeni za volanom kada su popili "koju čašicu". Od onih starih da se vozač prejeo grožđa, pa do novih da se prejeo čokoladica sa rumom, pobedu je odneo jedan "veseli" vozač iz Amerike.

 (Dalje)

BMW je početkom ove godine obnovio aktuelnu, drugu generaciju X3 modela, dok će se nova, treća generacija po pisanju nemačkih medija na tržištu pojaviti tokom 2017. godine.

 (Dalje)

* učestvovali su i Martin Brundle, Johnny Herbert i Anthony Davidson, a sve se odigralo pre F1 trke u SilverstonuNeće biti lako da se zona slobodne trgovine sa Rusijom proširi i na "fijat 500l", cigarete i stari sir, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

 (Dalje)

Opelova Corsa je jedan od najstarijih modela B segmenta na evropskom tržištu (poslednja generacija je predstavljena još 2006. godine), a imajući na umu mlađu konkurenciju (Renault Clio IV, Peugeot 208...) u Opelu su za ovu godinu pripremili redizajnirano izdanje. Mada, imajući na umu brojne promene, neki ovo nazivaju više od običnog redizajna.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Automobili Srbija kontinuirano nastavlja ulaganje u različite aspekte svog poslovanja

U kragujevačkoj fabrici kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS), 8. juna je otvorena FAS Akademija, osmišljena prema svetskim standardima, a namenjene za obuku kadrova iz oblasti postprodaje. Objekat je smešten u okviru fabrike i zauzima prostor od 400 m².

 (Dalje)

VIDEO: Ferrari F40

8 Jul 2014 - 22:53 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 68 69 70  Sledeći»