home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ljubitelji automobila neretko imaju problem. Svog limenog ljubimca s vremena na vreme vole da malo ozbiljnije provozaju, što znači i da pritisnu papučicu gasa više nego što bi trebalo. Tu se javlja problem jer su odmah u sukobu sa zakonom. Ako imaju sreće u svom pohodu neće naleteti na policijsku kontrolu i uspeće da sačuvaju svoj novčanik, pa čak i vozačku. Kako vozači njegovih automobila ne bi imali sličnih problema pobrinuo se Hyundai koji je svoj Genesis opremio sistemom koji automatski usporava automobil u blizini kamera i radara.

 (Dalje)


 (Dalje)

Porscheovi klijenti pola godine čekanja mogu skratiti zabavljajući se sa drugim modelima firme iz Štutgarta.

 (Dalje)

Renault do Brasil je na tržištu Brazila i zvanično predstavio Sandero druge generacije koji je u Evropi poznat već neko vreme, i to sa znakom rumunske Dacije.

 (Dalje)


 (Dalje)

Čuveni nemački proizvođač možda nije prva asocijacija na bezbednost u saobrćaju ali svakako da po toj kategoriji ne zaostaju za konkurentima. Ipak, za neke zemlje, to i dalje nije dovoljno da bi ih stavile na zelenu listu.

 (Dalje)

Ove nedelje nam iz britanske firme A.Kahn Design stiže kompletan paket za Porsche Panameru.

 (Dalje)

Na Bonhams aukciji održanoj tokom nedavnog Festivala brzine u Goodwoodu prodat je i Ferrari 375-Plus iz 1954. godine. 

 (Dalje)

Auto-industrija ima posebno rešenje za automobile koje ne uspeju da prodaju. Ako ste pomislili da ih nude tržištu po znantno povoljnijim cenama, prevarili ste se! Oni ih jednostavno odvoze na svojevrsna "groblja" četvorotočkaša - mesta gde će vozila vremenom prosto istrunuti!

 (Dalje)

Hrvatska kompanija Rimac Automobili je objavila da će se Concept_One pojaviti u novom FIA Formula E šampionatu.

 (Dalje)

* Nastao saradnjom kompanija Specialized Bicycle Components i McLaren, serija je ograničena na samo 250 komada, cena po komadu 20.000 evra

 (Dalje)

Holandski proizvođač sportskih automobila, Spyker, prinuđen je da rasproda imovinu kako bi platio neizmirene poreske dugove. Na aukciji koja će se održati 4. avgusta naći će se između ostalog produkcijski modeli, ali i prototipovi i trkački automobili ove kompanije.

 (Dalje)