home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes se priprema da ponovo upotrebi naziv Maybach, i to na luksuznijoj i produženoj S klasi, ali poslednje vesti kažu da bi ime Maybach moglo da bude upotrebljeno na još nekoliko Mercedesovih modela.

 (Dalje)Volvo je objavio prodajne rezultate za mesec jun i prvih šest meseci ove godine. U junu je širom sveta prodato 43.132 automobila, što je za 5,4 posto više u odnosu na jun 2013. godine.

 (Dalje)Kako bi osigurala komercijalni razvoj svojih proizvoda i usluga, kompanija Pežo automobili rešila je da primeni regionalnu strategiju pri uvozu i distribuciji u zemljama Balkanskog poluostrva.

 (Dalje)

“Neopravdano poskupljenje auto-osiguranja rezultat je ozbiljnog lobiranja da bi osiguravači nadoknadili odštete koje isplaćuju zbog poplava.”

Ovu šokantnu tvrdnju, pokušavajući da objasni drastično poskupljenje, izrekao je Goran Papović, predsednik Nacionalne organizacije potrošača.

 (Dalje)

Lexus LX se trenutno nudi sa 5,7 litarskim V8 benzincem koji razvija 286 kW/383KS i 546 Nm obrtnog momenta, ali bi ovaj model navodno mogao da dobije i dizel motor.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, BMW namerava da investira milijardu dolara u izgradnju fabrike za proizvodnju automobila u Meksiku. To piše "Vol strit žurnal" pozivajući se na obaveštene izvore.

 (Dalje)

Šef Alfa Romea Harald Wester je nagovestio da bi ovaj italijanski proizvođač kupcima uskoro mogao da ponudi snažniju verziju modela 4C, odnosno verziju snažniju od trenutne koja razvija snagu od 176 kW, odnosno 240KS i obrtni moment od 350 Nm.

 (Dalje)

Manji broj radnih dana zakočio je rast prodaje automobila u SAD-u u junu, saopštio je specijalizovani internet portal, ističući ipak optimizam čelnika automobilske industrije za drugu polovinu godine.

 (Dalje)

Mercedes S klasa Coupe je ukupni pobednik glasanja širom Evrope za Internet Auto Award 2014. Kao rezultat toga, ovaj ekskluzivni model zaradio je titulu najboljeg automobila u Evropi.

 (Dalje)

Valentino Rosi ostaje veran Jamahi. Italijanski motociklista i devetostruki svetski šampion i u naredne dve godine voziće za Jamahin fabrički tim. Vest o nastavku saradnje "doktora" i japanskog proizvođača motocikala za 2015. i 2016. godinu potvrđena je i na zvaničnoj internet stranici.

 (Dalje)

Mitsubishi je učestvovao na poznatoj Pikes Peak međunarodnoj brdskoj trci u Koloradu sa dva elekrična vozila MIEV Evolution III.

 (Dalje)


"Plavcima" iz američkog grada Tusona stigao je račun od 32.000 evra

Skup je sport sudariti se sa Porscheom, pa makar se činilo da šteta i nije prevelika. Policajac iz američkog grada Tusona pogrešio je na raskrsnici i blago se naslonio na Porsche Carreru GT.

 (Dalje)

Na novom automobilu niže klase, godišnje na amortizaciji, registraciji, osiguranju, servisima i ostalim troškovima godišnje izgubite više od 5.000 evra. Za iste pare možete da iznajmite automobil, a sve bez ikakvih cimanja po servisima i majstorima, tehničkim pregledima i šalterima za registracije

 (Dalje)

Autor: Beoinfo / Kurir-info.rs

Andrija Čupković, v.d. direktora JKP „Parking servis” najavio je da ovo gradsko preduzeće planira da sve korisnike usluga koji parkiraju svoja vozila ne samo u garažama već i na parkiralištima i u zonskom sistemu osigura od sitnih šteta, kao što su grebanje automobila, lomljenje stakala, retrovizora i slično, u vreme  dok su vozila parkirana.

 (Dalje)