home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U jeku lansiranja dva modela, novog C1 i C4 Cactus, CITROËN je juče svečano otvorio novu sezonu svog izložbenog salona C_42 u znaku obnove marke.

 (Dalje)Novi šef tima Ferarija, koji je zamenio Stefana Dominikalija, pobio je sve glasine i kaže da će Ferari i naredne godine biti u istom vozačkom sastavu.

 (Dalje)Dodge Viper podbacio

5 Jul 2014 - 12:20 Vesti Link

Iako je skoro predstavljena javnosti nova edicija Dodge Viper SRT, nije ni približno ostvarila rezultate prodaje kako su njegovi planeri očekivali.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, nemački BMW je objavio da će izgraditi svoju prvu fabriku u Meksiku za milijardu dolara (735 miliona evra). Fabrika će proizvoditi 150.000 automobila godišnje, a proradiće 2019. godine.

 (Dalje)

Iako stručnjaci već godinama upozoravaju da su rezerve nafte na izmaku, većinu vozača muče preče brige poput cene goriva ili poskupljenja obaveznog osiguranja.

 (Dalje)

Šef Opela u Velikoj Britaniji, gde kompanija deluje pod imenom Vauxhall, potvrdio je da će sportska OPC verzija nove Corse biti spremna za izlazak na tržište 2015. godine.

 (Dalje)

Vozač Mercedesa Luis Hamilton po svemu sudeći će voditi veliku borbu za titulu sa svojim klupskim kolegom Nikom Rozbergom.

 (Dalje)

Nova Opel Corsa neće biti veća od prethodne, ali kako će izgledati ostaje tajna. Ono što smo mogli da otkrijemo u vožnji jeste da ima tvrđe oslanjanje kao i precizniji upravljač.Vlasnici Range Rovera Evoque sada na raspolaganju imaju novi body kit za svog ljubimca.

 (Dalje)

Istorija: Honda NSX

5 Jul 2014 - 07:30 Istorija Link

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

“Enzo Ferrari može biti zahvalan što nikad nije dočekao da vidi Hondu NSX“

Ovom rečenicom mediji su započeli izveštaje o prvom pravom japanskom super-automobilu kada je predstavljen na salonu automobila u Čikagu 1989. godine. Po prvi put u istoriji, kupac je mogao da dobije super-automobil koji, ne samo što je bio lagan za vožnju kao i porodična Toyota Corolla, već je imao i kvalitet na duži period i zavidne performanse.

 (Dalje)

Poznata glumica je odlučila da preuzme pravne korake protiv proizvođača jedne od najpopularnijih video igrica na svetu jer tvrdi da su je oštetili za ozbiljan novac

Glumica Lindsi Loan je podnela tužbu protiv kompanija "Rockstar Games" u kojoj tvrdi da je jedan lik u njihovoj video igrici GTA (Grand Theft Auto) baziran na njenom ličnom životu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 68 69 70  Sledeći»