home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Slovenačka fabrika Tomos čiji su mopedi i vanbrodski motori u nedostatku jače konkurencije svojevremeno bili pojam tehonologije u bivšoj SFRJ nastoji da repozicionira svoj brend na tržištu Evropske unije.

 (Dalje)

Šampion individualnosti

Najnoviji pripadnik familije ADAM po imenu ROCKS, najmanji je krosover koji se, bar za sada, može naći na evropskom tržištu

 (Dalje)

Ako već imate vlastitu garažu, onda je to dobra stvar. Ali postoje mnogi koji ne mogu da priušte sebi garažu i automobile parkiraju ispred zgrada i kuća

 (Dalje)

Manhart MH4 550 BMW M4

1 Dec 2014 - 08:30 Tuning Link

Manhart je u maju ove godine u javnost pustio nekoliko rendera kojima je najavio svoj tjuning paket MH4 550 za modifikaciju novog BMW-a M4 Coupe, a ovih dana ovako doterani M4 mogu da vide posetioci sajma tjunera u Esenu.

 (Dalje)

Možda odlazak drugo- ili bolje rečeno trećerazrednog tima iz Formule 1 nije nešto na šta bi trebalo obratiti pažnju, jer ti timovi uglavnom ne učestvuju u osvajanju bodova niti se bore za vrh poretka.

 (Dalje)

Predstavnik McLarena je obelodanio da putnički modeli ove kompanije neće koristiti Honda motore. U maju mesecu prošle godine Honda je najavila planove za vraćanje u F1 2015. godine kada će pokretati automobile McLaren tma.

 (Dalje)

Mazda ne prestaje da izbacuje novitete; sem novog crossovera CX-3 i obnovljenih verzija modela CX-5 i Mazda6 (svi su premijeru imali na sajmu automobila u Los Anđelesu), japanska kompanija je pripremila i sedan varijantu nove Mazde2.

 (Dalje)

Petar Vuković (29), industrijski dizajner iz Užica, jedan je od ukupno 15 ravnopravno nagrađenih autora na prestižnom američkom „Mišlen čelendž“ konkursu. Dizajn njegovog futurističkog automobila „rutsio“ biće predstavljen od 13. do 26. januara 2015. godine na jednom od najvećih auto-sajmova - u Detroitu.

 (Dalje)

Iz Mitsubishija su stigli neki novi detalji o budućoj i istovremeno poslednjoj specijalnoj ediciji Lancera Evolution.

 (Dalje)

Askaniadesign Carstyling Studio iz Zaporožja u Ukrajini je saopštio da radi na projektu supersportskog automobila koji je trenutno u ranoj fazi razvoja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 69 70 71