home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VIDEO: Samo u Dubaiju...

29 Apr 2015 - 18:43 Video Link


Saga o De Tomasu se nastavlja, a poslednja vest kaže da je ovaj legendarni italijanski brend prodat konzorcijumu koji predstavlja nekoliko kineskih firmi.

 (Dalje)

Infiniti je još krajem prošle godine obajvio prve slike i detalje o Vision Gran Turismo virtuelnom superautomobilu (za Gran Turismo 6 video igricu), dok je nedavno u Šangaju svetlost dana ugledala i njegova realna verzija, u razmeri 1:1.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, finska kompanija SISU auto jedina je dostavila ponudu na tenderu za izbor strateškog partnera za FAP. To je saopštila Agencija za privatizaciju.

 (Dalje)Nakon što je nedavno objavio kraći najavni video, Peugeot je u međuvremenu pustio u opticaj i teaser slike, kao i nekoliko crteža svog misterioznog koncepta sportskog automobila.

 (Dalje)

Da kreativnost i umetničke slobode nemaju granice pokazao je BMW Motorrad Japan, koji ne samo što zastupa i prodaje motocikle bavarskog proizvođača za tržište Japana, već i kreira sopstvene unikatne modele.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, i dalje je nezvanično, ali najverovatnije će F1 sezona 2016. početi nekoliko nedelja kasnije.

 (Dalje)

Neto profit Ford Motora je u prvom tromesečju manji za 7 posto u odnosu na isti prošlogodišpnji period i iznosi 924 miliona dolara, što je posledica slabije prodaje vozila u Severnoj Americi i gubitaka u Južnoj Americi.

 (Dalje)Više od dve hiljade koncesionara grupe Renault iz 35 zemalja učestvovalo je 2014. u takmičenju za koncesionara godine DOTI (Dealer of the year). Jerome Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pozvao je 10. aprila 100 najboljih na svečanost dodele nagrade. Među najboljima je i Vesna Stefanov, direktor koncesije Reno Sava iz Beograda i Pančeva. Nagrada za Dilera godine u Srbiji je kruna četiri decenije rada Reno Save u Renault brendu.

 (Dalje)

Šampioni svetskog prvenstva u izdržljivosti podržavaju kampanju FIA-e za bezbednost saobraćaja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 67 68 69  Sledeći»