home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ništa od BMW-a i8S i M8

30 Apr 2015 - 23:51 Vesti Link

Kako pišu pojedini mediji, BMW je navodno odlučio da otkaže projekte koji su započeli pod rukovodstvom odlazećeg prvog čoveka Dr. Norberta Reithofera.

 (Dalje)

Ovo je jedan od retkih „japanaca“ zbog kojih nemački konstruktori nemaju miran san. Iako limuzine u C segmentu nisu previše popularne, Mazda je sa novom "trojkom" promenila ovaj trend. Sedan verzija "mazde 3" ima istu cenu kao i hečbek

 (Dalje)

VIDEO: 2016 Ford Edge

30 Apr 2015 - 21:21 Video Link


VIDEO: 2015 BMW Serije 2

30 Apr 2015 - 20:51 Video Link


Novi motori, atraktivniji dizajn i nestvarno luksuzan “Avantgarde” nivo opreme, aktuelnu V-klasu transformišu u udobnu poslovnu krstaricu i savršeno prevozno sredstvo velikih porodica

 (Dalje)

Ukoliko se zadesite u Jerusalimu, i priđe vam žena tridesetih godina zatraživši cigaretu, obavezno joj dajte! U suprotnom, možete ostati bez automobila.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, Guangzhou Automobile Group (GAC) samo je jedan o mnogih kineskih proizvođača automobila koji želi da se probije na američko tržište. Da bi u tome uspeo, biće potrebno da cene njegovih automobila budu 30 odsto niže od konkurencije, smatraju u toj kompaniji.

 (Dalje)

VIDEO: Ford F-150 EcoBoost

30 Apr 2015 - 17:58 Video Link


Audi je objavio da radi na razvoju novog laserskog sistema prednjih svetala Matrix Laser koji bi budućim korisnicima trebalo da pruži još viši nivo osvetljenja od Matrix LED svetala, odnosno optimizovanije osvetljenje zavisno od uslova na putu, brzini vožnje i sl.

 (Dalje)

Kako piše Mojauto, koliko god napredovala automobilska tehnologija i dalje veliki broj vozača vikendom voli da se zavuče pod haubu i popravi ili modifikuje svog ljubimca, međutim, uskoro bi zakoni o autorskim pravima, za koje se zalažu automobilski giganti, mogli da označe kraj vikend-automehaničarima.

 (Dalje)

Lotus polaže velike nade u 2015 Evora 400, model a sada je ovaj proizvođač automobila uspešno potvrdio svoje tvrdnje na Hethel test stazi.

 (Dalje)

VIDEO: 2016 Honda Pilot

30 Apr 2015 - 13:14 Video Link1 2 3 ... 67 68 69  Sledeći»