home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Pre nekoliko dana se pojavila nezvanična vest da će oficijelna promocija novog Mercedesa GLC (naslednik sadašnjeg modela GLK koji se u prodaji pojavio 2008. godine) biti održana "sredinom juna" na posebnom događaju u Nemačkoj, a današnja zvanična informacija kaže da će to biti 17. juna (takođe je objavljena i ova teaser slika koja pokazuje oznaku modela).

 (Dalje)

Peugeot je danas objavio još jednu teaser sliku svog Vision Gran Turismo vozila, ovoga puta njegovog prednjeg dela.

 (Dalje)

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, organizovala je 29. aprila Mercedes-Benz Van RoadShow pod nazivom „Maksimalna raspoloživost“.

 (Dalje)

Kineska kompanija “Grejt vol” sve je prisutnija i na našem tržištu. Zahvaljujući “Centru S” iz Boleča koji zastupa, prodaje i servisira ova vozila koja se sklapaju u Bugarskoj, na našem testu se našao i veoma zanimljivi terenac “hover H5”.

 (Dalje)Električni EVA Taxi

30 Apr 2015 - 09:30 Concept cars Link

Tehnički univerzitet u Minhenu je u saradnji sa Nanyang univerzitetom iz Singapura napravio studiju taxi vozila sa elektropogonom.

 (Dalje)

Indijska firma DC Design je svoj model Avanti u formi koncepta predstavila 2012. godine, dok je na prošlogodišnjem sajmu automobila u Nju Delhiju posetiocima prikazana i njegova serijska verzija. Sada je sve konačno spremno i za prodaju koja će u Indiji startovati sledećeg meseca.

 (Dalje)

Chevrolet je ponudu sedana Impala modelske godine 2016 obogatio i specijalnom verzijom Midnight Edition.

 (Dalje)


 (Dalje)

Kako prenosi Mojauto, britanska firma Meklaren je saopštila da je odlučna u nameri da i dalje ostane samostalan proizvođač i iskoristi svoju efikasnu i fleksibilnu proizvodnju u trci sa konkurentnim proizvođačima superautomobila poput Lamborginija i Ferarija.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Toyota Prius

30 Apr 2015 - 06:00 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 67 68 69  Sledeći»