home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prema najnovijim informacijama, 2018 Ford Shelby GT500 Mustang mogao bi da odlikuje twin-turbo 3.5L V6 motor.

 (Dalje)VIDEO: Twisted Defender

30 Jun 2015 - 15:19 Video Link
Iako je zvanično već predstavljena u Detrotu, pa zatim i u Ženevi, Acura/Honda NSX i dalje se neumorno testira na Nurburgringu!

 (Dalje)

Testiranje novih modela u realnim uslovima, za sve automobilske kompanije predstavlja veliki izazov. Jedan od ciljeva svakako je zaštita novog modela od objektiva, posebno što danas svaki mobilni telefon ima fotoaparat. Imamo za vas video, u kojem BMW od radoznalih pogleda maskira svoju seriju 5 GT.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, vozač Maseratija Quattroporte iz Australije zaslužio je sve pohvale za svoj odnos prema životinjama, ali ne i za način na koji se ophodio prema svom četvorotočkašu. U želji da izbegne psa koji je izleteo na put ispred njegovog automobila, on je naglo zakočio i napravio totalnu štetu na svom vozilu kada se farba iz kante sa zadnjeg sedišta prosula po celoj kabini.

 (Dalje)

Bentley je danas najavio novu specijalnu ediciju modela Continental GT Speed, a u pitanju je edicija Breitling Jet Team Series.

 (Dalje)

* U ponudi su atmosferski 426 HEMI V8 motor ili 354 HEMI V8 sa kompresorom

 (Dalje)

Kranj, 29. jun 2015. – Sezona vožnje motociklima je već u punom jeku, zato je Dunlop pripremio nekoliko korisnih tehničkih saveta za motocikliste koji će doprineti većoj sigurnosti na putu.

 (Dalje)

RevoZport je i zvanično ponudio svoj novi aerokit namenjen aktuelnoj generaciji BMW-a M3 i M4.

 (Dalje)

Iveco slavi 40 godina

30 Jun 2015 - 09:30 Vesti Link

Kompanija Iveco nastala je 1975. godine unijom tadašnjih pet evropskih firmi: Magirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic i OM, kao globalna vizija sa međunarodnim korenima i sa ukupno 150 godina iskustva.

 (Dalje)

Subaru je u martu ove godine na sajmu automobila u Ženevi i evropskoj publici prikazao model Levorg koji se već neko vreme nudi u Japanu.

 (Dalje)

GT Auto Concepts se pobrinuo za atraktivniji izgled već ionako odličnog Lamborghinija Huracan, ali ovom prilikom nije došlo do pojačanja njegovog V10 motora.

 (Dalje)

Nakon nedavne promocije karavan verzije novog Superba, u Škodi (odnosno Volkswagenu) se naravno bave i drugim novitetima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 69 70 71  Sledeći»