home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kia osvaja Ameriku

31 Mar 2016 - 01:07 Vesti Link

Od 2009. godine, kada je otvorila fabriku u saveznoj državi Džordžiji, Kia je u tom pogonu izradila 2 miliona vozila namenjinih severnoameričkom tržištu.

 (Dalje)VIDEO: Test Suzuki Vitara S

31 Mar 2016 - 00:34 Video Link
Honda N600 iz 1967. je jedan od 50 napravljenih prototipova koji su kao prve Honde vozili po tlu Amerike. Preživela su tri primeraka, dva su se 'izgubila', a jedini preživeli N600 sada se restaurira

 (Dalje)

Ako ste preko noći postali milioner „gladan“ za egzotičnim automobilima, onda jedan diler u SAD ima pravu ponudu za vas - „ferari laferari“ i „meklaren P1“. Svaki automobil za sebe, ili u paru, biće vam potrebno ukupno 6,6 miliona dolara (oko 5,9 miliona evra)!

 (Dalje)

Da bi skrivena kamera u kojoj ulogu Uber vozača preuzima "Mračni vitez" uspela, bilo je potrebno obezbediti uverljiv Betmobil. Fanovi Lamborghinija sigurno već znaju koji je model u pitanju.

 (Dalje)

Kao što je i najavio ranije ovog meseca, Renault je danas u Moskvi i zvanično predstavio novi crossover pripremljen specijalno za rusko tržište (njegova proizvodnja će se odvijati u Renaultovoj fabrici u Moskvi).

 (Dalje)

Projekat London Hydrogen Network Expansion (LHNE) je oborio svetski rekord koristeći Hyundaijevo vozilo pokretano vodonikovim gorivim ćelijama.

 (Dalje)

Da tmuran dan ne mora obavezno biti i dosadan, potvrdilo je nedavno testiranje najpoženjijih limuzina srednje klase. Nemačko premijum poreklo i vrhunska oprema dovoljni su za merenje kvaliteta automobila koji se za liderstvo nadmeću decenijama. Kao i do sada, u pitanju su nijanse!

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, italijanski proizvođač povlači 20.842 automobila u Kini zbog greške u projektu koja bi mogla da poveća rizik od sudara.

 (Dalje)

Moguć i Maybach SUV

30 Mar 2016 - 12:46 Top secret Link

Kompanija Mercedes-Benz je ponovo nagovestila da bi se u narednih nekoliko godina na tržištu mogao pojaviti Maybach SUV.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 67 68 69  Sledeći»