home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Druga generacija Toyote Auris je predstavljena pre četiri godine, a kompanija već radi na novom modelu.

 (Dalje)

Izmenom Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, novim biometrijskim, je 10. jun 2017.

 (Dalje)

U Srbiji stvari mogu i ovako da funkcionišu - ko ne plati prekršajnu kaznu ne može da registruje automobil. Ko plati kaznu, a državni server ne registruje plaćanje, takođe ne može da registruje vozilo.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, britanska automobilska industrija, zabrinuta zbog posledica istupanja zemlje iz EU, zatražila je da zadrži pristup jedinstvenom evropskom tržištu.

 (Dalje)

U julu 2010., bivši F1 vozač, Pjer-Henri Rafanel je u Veyron Super Sportu postavio novi Ginisov svetski rekord u klasi serijskih autoobila. Dostigao je 431 km/h u Volkswagenovom testnom kompleksu „Ehra-Lessien“. Sada šef Bugattija, Volfgang Dirhajmer, najavljuje da će kompanija iz Molshajma napasti taj rekord Chironom.

 (Dalje)

Nestalo vam je mleka, garaža ne radi, a pod sobom imate stotine i stotine konja i off-road mašinu? - pa šta drugo uraditi nego takav dan pretvoriti u pravu malu avanturu... Bar je to uradio Loren Hili.

Izvor: Cdm.meJoš uvek aktuelna treća generacija Fiatovog Punta se pojavila još 2005. godine, i to pod nazivom Grande Punto, a treba podsetiti da je ovaj automobil u poslednjih skoro 11 godina obnavljan nekoliko puta (takođe je izgubio i ono "Grande" iz svog naziva).

 (Dalje)

VIDEO: Novi Citroen C3

29 Jun 2016 - 23:25 Video Link


VIDEO: BMW X1 vs Audi Q3

29 Jun 2016 - 22:36 Video Link


ProCredit banka će za potrebe prevoza koristiti sedam potpuno novih električnih automobila, što će biti prvi put da jedna kompanija ili institucija u Srbiji koristi ekološka vozila. Nabavka ovih vozila izvršena je u skladu sa poslovnom politikom banke koja podrazumeva unapređenje održivog korišćenja energije i uticaja na životnu sredinu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 72 73 74  Sledeći»