home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nešto više o Kodiaqu pročitajte OVDE.

BMW M2 CSL za 2017.

30 Jun 2016 - 14:20 Top secret Link

Nakon što je ranije ove godine damantovano da će BMW M2 dobiti Cabrio verziju, po pisanju pojedinih medija Bavarci priprema njegovu CSL varijantu (ili CS).

 (Dalje)

I petu godinu zaredom Aston Martin nije ostvario profit. U stvari, britanski automobilski proizvođač udvostručio je 'minus'. U 2015. ostvario je operativni gubitak pre poreza od čak 154 miliona evra, što je dvostruko više nego 2014.

 (Dalje)

VIDEO: Novi Citroen C3

30 Jun 2016 - 12:51 Video Link


Fijat je pun nade i očekivanja predstavio svoje adute niže srednje klase na tržištu Evrope. Na svetskoj premijeri koja je održana u Torinu prisustvovala je i ekipa Auto magazina, koja se sa putovanja vratila puna utisaka

 (Dalje)

Jedan od McLarena P1 GTR prikazan ove godine u Goodwoodu je i njegova nova LM verzija legalizovana za drumski saobraćaj (jedan primerak je u Goodwoodu vozio bivši Indy 500 pobednik Kenny Bräck), a za čiju modifikaciju se pobrinuo Lanzante Ltd. koji je dobio dozvolu od McLarena da napravi pet primeraka.

 (Dalje)

Kinezi su se prihvatili macola i pokušali da razbiju najviši (300 metara) i najduži stakleni most na svetu (427 metara) kako bi utvrdili da li je bezbedan.

 (Dalje)

XTR Pepo je španska radionica toliko poznata po svojim radovima na Ducati motociklima, da je čak i španska filijala ove kompanije kod njih naručila jedan "custom" primerak.

 (Dalje)

BMW X3 Blackout Edition

30 Jun 2016 - 09:30 Noviteti Link

Još jedan BMW specijalac je spreman za japansko tržište povodom 100-godišnjice bavarske kompanije.

 (Dalje)


 (Dalje)

Pojavilo se nekoliko novih slika Lade Veste Sport sa 150KS, koja će zvaničnu premijeru imati u avgustu, na sajmu automobila u Moskvi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 72 73 74  Sledeći»