home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
 Land Rover Defender Works V8

Nakon samo mesec dana od kada je najavljen, specijalni Land Rover Defender Works V8 je potpuno rasprodat.

 (Dalje)VIDEO: Ferrari GTC4 Lusso

27 Feb 2018 - 23:05 Video Link


zima saveti

Ne čekajte jutro da bi se uhvatili u koštac sa zaleđenim automobilom. Život će vam biti mnogo lakši ako pripazite na neke stvari i napravite određene poteze koji će to sprečiti.

 (Dalje)

cadillac ct6

Ali Reda iz prodajnog salona Chevroleta i Cadillaca u Dirbornu, u Mičigenu, verovatno je najuspešniji trgovac automobilima na svetu, piše Detroit Free Press.

 (Dalje)

Kia iF Design Award

‘iF design’ nagrade za novog Kia Stingera, Stonica i Picanta

Kia Motors nedavno je osvojila tri prestižne ‘iF design’ nagrade za 2018. godinu, čime je ojačala reputaciju marke, koja se temelji na dizajnu. Nova fastback sportska limuzina Kia Stinger, kompaktni krosover Stonic i gradski mališan Picanto su dobitnici priznanja u kategoriji 'dizajn proizvoda'.

 (Dalje)

WTCR

Novoosnovani Svetski turing kup – WTCR predstavio je zvanični logotip i partnera serije, firmu Oskaro.

 (Dalje)

vandali

Neverovatno zvuči vest da su dvojica vandala razbila gotovo 300 stakala na 55 automobila u salonu Car Wize Auto Sales u Detroitu i pritom su napravili štetu od skoro 80.000 dolara.

 (Dalje)

Dok čitav Balkan negoduje zbog snežnih padavina, momci iz Crne Gore su odlučili da uživaju u zimskim čarolijama na svoj način.

 (Dalje)

Osnivač i vlasnik kompanije Rimac Automobili Mate Rimac na svom Facebook profilu objavio je vrlo zanimljiv post, koji je itekako tiče nas.

 (Dalje)

tesla roadster

Tesla još nije stigla u Grčku, ali stvari se ubrzano kreću u tom smeru i Tesla će veoma brzo početi da gradi svoj R&D centar. U priču se aktivno uključila i grčka vlada, pa tako nastoji da sa Teslom poveže sve državne istraživačke institucije, piše Daily Observer.

 (Dalje)

Alfa Romeo 4C zimske sanke

27 Feb 2018 - 17:45 Vesti Link
Alfa Romeo 4C sanke

Sneg koji je ove zime napokon napadao u pravoj meri, obradovaće sve ljubitelje sankanja... A za to, neophodna vam je i odgovarajuća oprema!

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 67 68 69  Sledeći»