home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Horhe Lorenco

Petostruki svetski šampion Horhe Lorenco došao je do prve pobede na Dukatiju trijumfom na Velikoj nagradi Italije, šestoj trci Moto GP šampionata.

 (Dalje)Saradnjom kompanija Seat i BeatsAudio nastale su specijalne verzije Ibiza BeatsAudio Special Edition i Arona BeatsAudio Special Edition.

 (Dalje)

Aurus

Ruski predsednik Vladimir Putin je u Moskvi održao sastanak s šeikom Mohammed bin Zayed bin Sultan Al-Nahyanom, prestolonaslednikom Abu Dabija.

 (Dalje)

grad saobraćaj

Da li budućnost saobraćaja u gradovima isključuje privatne automobile? To se u Nemačkoj pitaju nakon skandala oko dizel-motora i zabrane vožnje koja je stupila na snagu u Hamburgu. Takođe, gužve na ulicama su nesnosne.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Iako Tesla ima dosta problema sa kašnjenjem proizvodnje i gubitkom novca, Model 3 je ipak vrlo profitabilan za kompaniju.

 (Dalje)

VIDEO: 2019 Lexus ES

3 Jun 2018 - 10:45 Video Link


Mercedes E Coupe

Nemački proizvođač premium automobila je pokrenuo opoziv E klase Coupe, saznajemo iz najnovijeg izveštaja RAPEX-a, EU sistema za brzu razmenu informacija o opasnim proizvodima, objavljenog 1. juna.

 (Dalje)

FCA poslovni plan za Ram

3 Jun 2018 - 09:00 Vesti Link
RAM 2022

Sergio Marchionne je izneo sa nestrpljenjem očekivani poslovni plan kompanije FCA. FCA će u naredne četiri godine imati fokus na markama Jeep, Alfa Romeo, Maserati i Ram, tako je saopštio Sergio Marchione. Ovo su marke koje donose najveći deo profita u grupaciji i u njih će se ulagati.

 (Dalje)

Mercedes A klase

Četiri meseca nakon svetske premijere, nova, četvrta generacije Mercedesove "A klase" (W177) stigla je u Srbiju.

 (Dalje)

Matiz

Kada je pre 20 godina počela proizvodnja Daewoo Matiza, to je bio nagoveštaj svežih vetrova iz južnokorejske filijale General Motorsa.

 (Dalje)

Motocikl pad

Dovoljan je samo trenutak da pri velikoj brzini na motociklu izgubite kontrolu, a sve nakon toga uglavnom je stvar sreće...

 (Dalje)