home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Oliver Solberg

Negde na oko 100 km. istočno od britanskog LIVERPULA, u primorskom letovalištu LIANDUDNO, startovaće večeras učesnici još jednog veoma teškog i makadamskog relija, RELIJE VELS…..

 (Dalje)BMW X6

BMW širi svoju ponudu pa je tako kompletan M Performance tretman predvideo i za modele X6 i X7.

 (Dalje)

Mitsubishi MI-Tech Concept

Mitsubishi Motors je danas objavio više detalja o svom nastupu na 46. sajmu automobila u Tokiju koji će se održati od 24. oktobra do 4. novembra 2019.

 (Dalje)

Chevrolet Corvette Cabrio

Chevrolet je Corvette Stingray C8 modelske godine 2020 u Coupe izdanju prikazao još u julu (i to sa centralno smeštenim motorom), da bi sada predstavio i njegovu Cabrio verziju.

 (Dalje)

Tesla Model S i Porsche Taycan

U nemačkoj kompaniji podsećaju da su verifikovano vreme (7:42) na stazi Nürburgring Nordschleife ostvarili slabijom verzijom svog prvog produkcijskog električnog modela.

 (Dalje)VW Golf 8

Volkswagen je danas i zvanično potvrdio da će premijeru dugo najavljivanog Golfa 8 održati još tokom ovog meseca.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2019 Mazda 3

3 Okt 2019 - 11:00 Video Link


Hyundai concept

Mnogi se pitaju kako izgleda budućnost u pogledu prevoza. Hoćemo li i dalje voziti automobile po putevima za 20 godina? Hoćemo li leteti naokolo na ličnim jetpack-ovima? To ćemo tek videti, ali čini se da je Hyundai zainteresovan za leteće automobile i želi da pojačaju svoj sektor novim zaposlenim.

 (Dalje)

Toyota Supra

Zvuči neverovatno, ali se zaista dogodilo, piše Index.hr.

Ovakve čudne stvari su moguće otkako brojni proizvođači dele svoje proizvode s drugima, pa i direktnim rivalima. A u slučaju BMW-a to je saradnja s Toyotom i razvoj zajedničkog modela. BMW Z4 i Toyota Supra su u pogledu mehanike blizanci.

 (Dalje)Suzuki Swift Sport

Boja automobila obično ne igra neki preterano veliki faktor kod kupaca. Mnogi će se zadovoljiti bilo kojom bojom, sve dok uzimaju automobil koji im se sviđa i koji im odgovara. Međutim, istraživanja pokazuju da određene boje automobila imaju određene uloge. Jedan od primera je da su beli automobili bolji, zato što se manje zagrevaju na suncu i zato sto bolje skrivaju ogrebotine.

 (Dalje)