home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aston Martin DBS GT Zagato

Nakon što su udružili snage da proizvedu četiri specijalna modela bazirana na Vanquishu, Aston Martin i Zagato ponovo sarađuju na još jednom interesantnom projektu.

 (Dalje)Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE EVROPSKI I SVETSKI AUTOMOBIL GODINE, na oduševljenje novinara prikazan u SRBIJI

Beograd, 4. oktobar – Kompanija British Motors promovisala je novi potpuno električni Jaguar I-PACE na test vožnji za predstavnike medija na stazi NAVAK. U saradnji sa kompanijom ABB, predstavljen je prvi potpuno električni Jaguar, kao i tehnologije i mogućnosti razvoja infrastrukture.

 (Dalje)

Polestar 2

Cene za Polestar 2 električni fastback sada su i zvanično potvrđene za evropska tržišta

Polestar 2 ulazi u proizvodnju početkom 2020., a prve isporuke će početi od juna.

 (Dalje)Škoda Octavia

Iz Škode je nedavno došla najava da će promociju potpuno nove generacije Octavije održati 11. novembra u Pragu, kada će istovremeno biti obeležena i 60. godišnjica pojavljivanja prve Octavije.

 (Dalje)

Sajam automobila u Nišu

Oko 15 brendova sa više od 100 automobila, teretnog programa i motora izloženo je u hali „Čair“ na jubilarnom desetom po redu Sajmu automobila u Nišu, prenose Niške vesti. Ova najveća privredno turistička manifestacija na jugu Srbije otvorena je danas, a njen početak simbolično je označio urednik najgledanije emisije u svetu automobilizma Mladen Alvirović.

 (Dalje)

VIDEO: Test Peugeot e-208

4 Okt 2019 - 15:59 Video Link


"Fića skup" na Zvezdari

4 Okt 2019 - 14:26 Vesti Link
"Fića skup" na Zvezdari

Vlasnici najstarijih „fića” i ljubitelji ovog automobila, koji se smatra oldtajmerom i simbolom bivše SFRJ, predstaviće svoja vozila sutra od 11.30 do 16 sati na platou ispred opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 (Dalje)MINI JCW na trkačkoj stazi

U okviru događaja koji je kompanija Delta Motors organizovala na stazi Navak najveći ljubitelji MINI brenda imali su prilike da uživaju u vožnji do sada najsnažnijih serijskih MINI automobila.

 (Dalje)