home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Jetta VA3

Volkswagen je u martu ove godine u gradu Chengdu na jugozapadu Kine predstavio prve modele brenda jeftinih automobila Jetta, koji su u aprilu pokazani i svetu na sajmu automobila u Šangaju.

 (Dalje)Yamaha MT-03

Yamaha je predstavila osveženu verziju svog A2 modela srednje kategorije. Reč je o MT-03, koji dolazi sa odrađenim poboljšanjima kada je reč o ogibljenju i stilskom izgledu.

 (Dalje)

Aston Martin Vantage Roadster

Aston Martin je novi Vantage Coupe predstavio u novembru 2017. godine (od maja 2018. se proizvodi u Gaydon fabrici u Velikoj Britaniji), dok će njegovo Roadster izdanje biti dostupno kupcima od proleća 2020.

 (Dalje)

Ibrahimović Ferrari Monza SP2

Jedan od najboljih napadača u proteklih 20-tak godina švedski napadač, bosanskih korena Zlatan Ibrahimović nedavno je proslavio svoj 38. rođendan.

 (Dalje)

Volkswagen R logo

Prošlo je mesec dana otkako je Volkswagen predstavio blago izmenjeni logo, a sada su predstavljene i neke druge redizajnirane oznake.

 (Dalje)


 (Dalje)

TopCar Porsche Panamera GTR Edition

Ruski TopCar u svojoj paleti ima i GTR Edition paket za Porsche Panameru Executive (a koja inače ima za 150 mm duže međuosovinsko rastojanje od standardne Panamere).

 (Dalje)

Porsche Taycan

Jedan od najočekivanijih električnih automobila u poslednje vreme je krenuo u serijsku proizvodnju, a u Porscheu žele da se pohvale svojim pogonima u Cufenhausenu detaljnim videom.

 (Dalje)

Zaštita pešaka

Moderni automobili danas mogu da raspolažu i s nekoliko desetina različitih sistema asistencije vozaču. Cena je ta koja diktira kojim sistemima će auto biti opremljen, ali kako vreme prolazi, tako je sve više njih dostupno i u jeftinijim automobilima. A jedan od sistema koji je sve popularniji je onaj koji bi trebalo da prepozna prepreku, tačnije pešaka, i da autonomno zaustavi vozilo na vreme kako ne bi došlo do udarca.

 (Dalje)

VIDEO: Jay Leno i 2 Jet Z

7 Okt 2019 - 08:00 Video Link


VW Golf R

Možda ste čuli za nesvakidašnju vest da su nedavno lopovi ukrali toaletnu šolju od 18 karatnog zlata iz britanske palate Blenheim, gde je WC bio smešten u sklopu izložbe.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 63 64 65  Sledeći»