home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bollinger B2 chassis cab

Bollinger Motors je ranije već predstavio električni pick-up model B2 (u single i crew cab verzijama), a sada je najavljeno da će u ponudi biti i chassis cab varijanta.

 (Dalje)Rolls-Royce med

I Rolls-Royce je zaustavio svu proizvodnju svojih luksuznih vozila, ali to ne znači da ne rade. Rade, i te kako! Naime, Rolls-Royce beleži rekordnu proizvodnju, ali ne automobila već svog "najekskluzivnijeg meda na svetu" za kojim vlada velika potražnja, javlja portal Autoevolution.

 (Dalje)

VIDEO: Test Tesla Model Y

2 Maj 2020 - 09:00 Video Link


Lorinser G klasa kamper

2 Maj 2020 - 08:30 Tuning Link
Lorinser G klasa kamper

Pre nekoliko meseci specijalizovana firma za preradu i restauraciju automobila, Lorinser Classic je došla u posed pravog automobilskog blaga, bivših vojnih terenaca Puch G klase iz švajcarske vojske. Zapravo, kako piše portal Vozim.hr, radi se o Mercedesima G klase starim 30-ak godina koji su tada na određenim evropskim tržištima prodavani kao Puch G. Među njima je bila i Švajcarska.

 (Dalje)

Gemballa Project Sandbox

2 Maj 2020 - 08:00 Tuning Link
Gemballa Project Sandbox

Marc Philipp Gemballa (sin Uwea Gemballe) je početkom godine najavio da će na sajmu automobila u Ženevi lansirati svoj brend automobila, a tamo je trebalo da predstavi i prvi projekat. Budući da je sajam u Ženevi otkazan, promenili su se i planovi nove kompanije.

 (Dalje)

Ferrari prototip

Neobičan Ferrari prototip uočen je pre par dana na ulicama italijanskog grada Maranela. Iako dobro sakriven kamuflažom, žuti trougao sa znakom munje otkriva da je u pitanju električni automobil.

 (Dalje)

Niva

U ruskim medijima otkriveno je kako bi mogla da izgleda nova verzija čuvenog terenca „nive”.

 (Dalje)

Moto GP vesti

2 Maj 2020 - 00:27 Sport Link
Razlan Razali

Razali: Hoćemo Rosija, ali prvo da shvatimo šta on želi

Kako prenosi Sport Klub, iz ekipe Petronas Jamahe poručuju da bi želeli da imaju Valentina Rosija na svom motociklu 2021. godine, ali da najpre moraju da shvate kakvi su Doktorovi planovi za budućnost.

 (Dalje)

VIDEO: 2020 Toyota 86 TRD

2 Maj 2020 - 00:25 Video Link


BMW G 310 RR

BMW G 310 RR je ponovo u centru pažnje i to zahvaljujući više nego interesantnim novostima koje stižu iz Indije.

 (Dalje)

Tssla Semi

Po treći put od 2017. godine, iz Tesle stižu vesti da će proizvodnja i isporuka električnog Tesla Semi kamiona biti pomerena za 2021. godinu.

 (Dalje)

Lamborghini V12

Dok su pojedine auto-kompanije već obnovile proizvodnju u nekim fabrikama, mašine u pogonu Lamborghinija biće isključene barem do ponedeljka 4. maja, piše B92.

 (Dalje)

Volkswagen ID.4 GTX

Serijska verzija Volkswagena ID4 još nije zvanično predstavljena javnosti ali prilično dobro znamo kako će izgledati. To ne znači da situacija miruje oko test primeraka koji maskirani kruže putevima. Kako prenosi portal Vozim.hr, izveštaji s terena govore da se VW priprema i za lansiranje sportske verzije pod mogućim nazivom GTX tako da bi fotografije u prilogu mogle da prikazuju upravo to, Volkswagen ID4 GTX.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60 61  Sledeći»