home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson

Harley-Davidson je odložio lansiranje svog avanturističkog motocikla Pan-America, kao i  Bronx „nejkeda“, do naredne godine.

 (Dalje)Alonso

U junu je obično na programu čuvena trka 24 časa Le Mana, ali zbog pandemije koronavirusa ona ne može da bude održana. Ipak biće održana virtuelna trka u kojoj će biti Fernando Alonso kao i Rubens Barikelo.

 (Dalje)

Carlex Hyundai Santa Fe

Carlex Design se pobrinuo za prilično atraktivnu modifikaciju još uvek aktuelne generacije Hyundaijevog crossovera Santa Fe.

 (Dalje)

Renault logo

Kako prenosi Beta, nekoliko hiljada ljudi protestovalo je ispred fabrike Renoa u Mobežu na severu Francuske, protiv odluke proizvođača automobila da ukine 15.000 radnih mesta u svetu, od kojih 4.600 u Francuskoj.

 (Dalje)Lamborghini Huracan

Neverovatna priča iz Las Vegasa. Postoje vozila koja su napravljena za maratonske kilometraže i stalna putovanja, a postoje i oni za koje baš ne očekujete da će se voziti 24/7 i da će sakupiti toliku kilometražu…

 (Dalje)

Land Rover Defender

Od trenutka prvog predstavljanja u Srbiji, do isporuke prvog modela prodajnom salonu, prošlo je nekoliko meseci. Od globalnog predstavljanja postao je, i do danas ostao, najviše iščekivani model iz Land Rover game automobila.

 (Dalje)

Ilon Mask

Elon Musk, CEO kompanije Tesla, nagrađen je prvom ratom od 12 mogućih isplata na osnovu ostvarenih rezultata, čiji iznos se meri stotinama miliona dolara. Prema zvaničnim podacima, Musk je zaradio 1.7 miliona Teslinih akcija koje vrede 775 miliona dolara, prema podacima sa berze od četvrtka.

 (Dalje)Mitsubishi Outlander

Kako pišu pojedini mediji, Mitsubishijeva budućnost u Evropi trenutno visi u vazduhu.

 (Dalje)

Superbajk

Kako prenosi Sport Klub, svetski superbajk šampionat biće nastavljen u avgustu na stazi „Heres“ posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 59 60 61  Sledeći»