home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagenova studija "Pickup Concept" je promovisana još krajem septembra na Salonu komercijalnih vozila u Hanoveru, a u međuvremu su Nemci objavili i ovaj promotivni video.

Ono što je važno odmah napomenuti, ovaj "Pickup Concept" će već krajem naredne godine prerasti u serijsko vozilo (najverovatnije kao VW Robust ili eventualno VW Taro) i to prvo na području Južne Amerike (proizvodnja će se odvijati u Argentini, u fabrici Pacheco), a potom i u Australiji i Evropi.

Pickup Concept je inače praktično vozilo sa četvora vrata, za četiri putnika, dužine 518 cm, širine 190 cm i sa prostorom za teret dužine 155 cm.

Serijski Robust (ili kako se već bude zvao) će najverovatnije biti na raspolaganju u Single Cab i Double Cab verzijama sa 2 i 4 vrata, sa 4WD pogonom na sva četiri točka, kao i u jeftinijoj 2WD varijanti za manje zahtevne kupce.

Što se motora tiče, za sada se pominju samo "novi common rail dizelaši" i jedan V6 benzinac (bez konkretnijih detalja), dok izgled prati već poznati korporativni look nemačke kompanije.čitanja : 1066Komentari

Dobra ideja.lepo izgleda.mislim da ce napraviti dobar rezultat,naravno ako ne bude preskup.

Autor purenjak 29 Nov 2008, 14:34