home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sporski automobil koji oduzima dah, svoju premijeru će imati na Salonu automobila u Ženevi.

Riselshajm. Samo par trenutaka može da se vidi u prvom videu, ali i to je dovoljno da se probudi apetit za još više: Izvršni direktor Opel grupe, dr Karl Tomas Nojman (Dr. Karl-Thomas Neumann), najavio je sledeći veliki Opelov korak – GT Concept.

Zajedno sa novim konceptom, kompanija će takođe napraviti i novi korak u Opelovoj filozofiji skulpturalnog dizajna. „Gledaćete Opel drugim očima“, obećava dr Nojman. Konceptni automobil nastavlja sa bogatom tradicijom nemačkog proizvođača automobila, koji je već pojasnio o kom imenu se radi: Opel GT Concept je na putu.

U filmu, karakteristični crveni detalj se ogleda u oku posmatrača. Reč je o prvom prikazu koncepta koji postavlja trendove i koji će svoju premijeru proslaviti na Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta). Čistokrvni sportski automobil, koji oduzima dah, izražava kontinuiranu inovativnu snagu i novi stilski pristup Opela. Dr Nojman će više otkriti u vezi sa novim modelom u drugom video klipu 21. januara.

PR saopštenje – Opelčitanja : 558Komentari

"U tvome oku slike su jasne..." :)
U njegovom oku se mogao videti samo tocak koncepta... kako je Bucik Avista concept najava za Regal, a u Evropi je Monza concept bila za Insigniju B, ovo je zapravo nalsednik prelepe Astre GTC... drzim palceve da sem imena nema retro fazon...

Autor Orlo 14 Jan 2016, 19:53