home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Jetta GLI by H&R

I Volkswagen je pripremio brojne modifikovane modele za ovogodišnji SEMA sajam tjunera u Las Vegasu, među njima i više doteranih verzija SUV modela Atlas.

Ipak, za početak tu je Volkswagen Jetta GLI by H&R kod koje imamo modifikovano H&R oslanjanje, 20-inčne Rotiform točkove, H&R Trak+ distancijale, aero body paket i novu grafiku eksterijera.

Volkswagen Jetta GLI by H&R

Sledi Volkswagen Atlas Basecamp Concept, predlog svestranog vozila za avanturiste i kampovanje u prirodi.

Volkswagen Atlas Basecamp Concept

Zato je Atlas Basecamp Concept dobio nove zaštitne elemente, H&R lift kit, točkove fifteen52 Traverse MX Concept, gume za sve terene (265/70R17), krovni prtljažnik, LED svetla na krovu, kao i HIVE EX prikolicu u kojoj su između ostalog krevet, mini kuhinja i frižider, dok je na njenom krovu predviđeno mesto za dva bicikla.

Volkswagen Atlas Basecamp Concept

Vozilo je inače sa Platinum Gray i Black Uni bojom, a tu su i narandžasti detalji.

Kao baza je poslužio Atlas SEL Premium, što znači da je pod haubom 3,6 litarski VR6 benzinski motor sa 276KS, uz 8-stepeni automatski menjač i 4Motion pogon na sva četiri točka.

Volkswagen Atlas Adventure Concept

Tu je i Volkswagen Atlas Adventure Concept, u narandžastoj boji, sa crnom haubom, dodatnim svetlima napred, krovnim prtljažnikom (u kome je i šator), modifikovanim H&R oslanjanjem, Yokohama off-road gumama, proširenjima blatobrana, kao i DJI Mavic dronom.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Volkswagen Atlas Adventure Concept


čitanja : 308Komentari